dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Rengeteg: Másodperc

Másodperc

1. Öregember visszanéz az életére. Nem túl szép a kép. Sok a harag és az önzés. Megbánás hegyek és önsajnálat lent a völgyben. Mi lesz vele, most dől el, mert a szégyen az csak szikra, de a döntés az a tűz!

R.: Egy másodperc az élet, egy pillanat alatt van vége. De egész addig, míg vége nem lesz, nem túl késő, nem túl késő, sohasem túl késő. Van reményünk.

2. Fiatalember előrenéz az életére. Elég izgalmas. Sok a döntés, a lehetőség. Ahogy tovább halad, kinyílik a Menny fölötte. Nem az a kérdés hogy, mikor vagy mennyire, hanem az, hogy majd észre veszi-e, és ha igen, Hogyan válaszol.

R.: Egy másodperc az élet, egy pillanat alatt van vége. De egész addig, míg vége nem lesz, nem túl késő. (2szer)
Nem túl késő, sohasem túl késő. Van reményünk.

Van reményünk, van reményünk, még, még van reményünk, van reményünk, még mindig van. Reménykedjél az ISTEN-ben! (3szor)
Csiami csajja csicsamma…
Reménykedjél az ISTEN-ben, aki él. Reménykedjél az ISTEN-ben, aki él
Reménykedjél az ISTEN-ben, aki él, aki szeret, aki itt van közöttünk (2szer) Adjad az életed az Úrnak, aki él. Adjad az életed az Úrnak, amíg itt van.
Der Herr ist gut. Er hat ganze Welt geschaffen. Und alles was wir brauchen, hat Er schon für uns gemacht. Wenn wir unser Leben geben in die Hände uns’res Schöpfers. Dann Kriegen wir die Lösung für die Schmerzen in den Köpfe!

Csiami csajja csicsamma…
Adjad az életed az Úrnak, aki él. Adjad az életed az Úrnak, amíg itt van.
Egy másodperc az élet!

Hírek
Hírek

NINCS HÉTKÖZNAP

Lukovich x Fakapoe x Erdős Viola x Nagyváradi Nelli

Kicsivel több mint egy év telt el azóta, hogy Lukovich András, a Gyík zenekar gitárosa először új vizekre evezett és saját projektbe kezdett. Az előző dalhoz hasonlóan közreműködőként ismét viszontláthatjuk és hallhatjuk Fakapoe-t, az UG hip-hop Mc-t, valamint a kivételes hangú Nagyváradi Nellit, azonban most egy új vendégművésszel is bővült a névsor: itt van Erdős Viola is, akit a legtöbben az X-faktorból ismerhetnek. A Nincs hétköznap az előző dal receptjét követi, a versszakokban jóféle életigenlő szövegelés, a refrén pedig fülbemászó. A dal producere Balogh Borsa aka Űrlénykirály volt, aki korábban -  többek között - a SÉF Bent van című dala felett bábáskodott, a klipet pedig Kiripolszky Csongor készítette. A forgatás három különböző helyszínen - az újpesti Népszigeten, Dunaújvárosban, valamint a Tabánban - és három különböző napon zajlott, külön érdekesség, hogy a felvételek során az énekesek csak a dalszerző-gitárossal találkoztak, egymással pedig nem. Ha minden igaz, akkor hamarosan egy komplett EP is érkezik majd.