dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Rengeteg: Lent

Lent

Lent a porban több a választás, más a kilátás s nem is rossz a koszhoz képest. Fenn a gőgben a kevély ködtől megvakultam. Semmit sem láttam, csak nagyon későn vettem észre, hogy így van. Úú Héé Háá.(2-szer)

Bent a szívben (itt bent) rohadt bűzkirály (rossz szag). Lusta lajhármáj. A lelkem elgennyedt a bűntől. Fentről az égből (ott fent) a segítség leszáll (jó nekem) a reménység kiált. Megkínál óriási élettel.
Úú Héé Háá (2-szer) háháháhá

Az én teremtőm végignézte, míg vánszorogtam, ahogy tekereg a féreg. Többször is szólt- nem kell-e segítség?- de én tagadtam. És végig reménykedtem magamban. Kint a pusztán a lényem száraz, mint a hold, szennyes, mint a disznóól. És alig kapok levegőt. Viszont bent az Édenkertben virágzik a föld és bennem is növekszik a zöld. És ehhez csak szeretnem kell az igazságot.
Úú Héé Háá. (2-szer). háháháhá

Ich war der Meister aber alles war eine Kiste voller Mist. Ja, ein Haufen stinkender Mist, das war mein einziger Besitz. Ich war der Reiche und ich liebte meinen Schatz und ich wußte meinen Platz. Ein hoher, guter platz, habe ich mir so gedacht. Tatsächlich war ich nur ein Patziger. Matz und arm wie ein Spatz.
Das war die Wahrheit!

Hírek
Hírek

NINCS HÉTKÖZNAP

Lukovich x Fakapoe x Erdős Viola x Nagyváradi Nelli

Kicsivel több mint egy év telt el azóta, hogy Lukovich András, a Gyík zenekar gitárosa először új vizekre evezett és saját projektbe kezdett. Az előző dalhoz hasonlóan közreműködőként ismét viszontláthatjuk és hallhatjuk Fakapoe-t, az UG hip-hop Mc-t, valamint a kivételes hangú Nagyváradi Nellit, azonban most egy új vendégművésszel is bővült a névsor: itt van Erdős Viola is, akit a legtöbben az X-faktorból ismerhetnek. A Nincs hétköznap az előző dal receptjét követi, a versszakokban jóféle életigenlő szövegelés, a refrén pedig fülbemászó. A dal producere Balogh Borsa aka Űrlénykirály volt, aki korábban -  többek között - a SÉF Bent van című dala felett bábáskodott, a klipet pedig Kiripolszky Csongor készítette. A forgatás három különböző helyszínen - az újpesti Népszigeten, Dunaújvárosban, valamint a Tabánban - és három különböző napon zajlott, külön érdekesség, hogy a felvételek során az énekesek csak a dalszerző-gitárossal találkoztak, egymással pedig nem. Ha minden igaz, akkor hamarosan egy komplett EP is érkezik majd.