dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dopeman vs. Majka: Villa rap

Villa rap

Majka: Hatalmas csók innen magyarország egyetlen,luxusbörtönéből!
A kocka pörög, a létszám csökken, de mi rettenet nagyok vagyunk!Tehát szem kinyit, pofa befog, jön a 8 suttyó meg egy hip-hop maffiózó, 8. kerületi gádzsó.

Oki: Oki vagyok apám, Irén volt a babám. Megcsináltam faszán, hogy zsibbadt lett a cerkám. Dobok neki puszit, köszönöm a punit! A szex idebent ritka, küldjed már a hugit!

Györgyi: Én lennék a Györgyi, a nagyszívű, de banya, velem mindig mindenkinek van valami baja! Nem értem ám öcsém, hogy mi a problémátok,á llandóan takarítok,mosok,főzök rátok!

Lorenzo: Lorenzot látod a Devergoból, Lehet neked too much d e a Való villa pártol, tudod a hullámok nekem az igazi K.O. mer a kawámon kívül nekem a társam csak carlo

Szabi: Szabit halljátok a Békési fickót! Tizenhárman fogdossák a kételkedő fickót!

refr.: A Való villa sokaknak az álma, de időközben fölébredtem én. Mert 2 hónapja bevagyunk mi zárva, hogy mit vállaltam nem is tudtam én!

Majka: Majka papa itt van, egy nagyon kóser csákó! Egy senki házi tróger,egy borsodi putto. A bátyám meg én, tudod két ózdi rém ami tény az a vér,ami 100 fokon ég!

Leslie: Leslie vagyok bartyó, a fürdő szobából! Ha ki akarnál hívni, én lefejellek párszor! Olajos testemet Nóri kenegeti, akinek a mikit most oda fogom adni!

Nóri: Nóri baby vagyok,egy ennivaló kislány!Valójában mégis,igazi boszorkány, aki felpezsdíti idebent az életet! Most megmutatom neked az én énemet.

Szabi: Sokat láttam tesó, az egész világból, de még mindig nem tanultunk a saját hibánkból!

refr.2x

Ági: Vállaltam, hogy megmutatom az arcom, s te hallod azt is, ha megremeg néha a hangom. Elhiszem, hogy valóra válnak az álmok, te rámszólsz de én nevetve tovább állok!

Dopeman: Egyenesen a Villából, ez a terror háza, ide vagyok zárva 8 félelmetes pszichopatával. Ezek nagyon ki vannak. Megtámadtak ahogy megérkeztem. Mentsenek ki innen, küldjék értem a vöröskeresztet! Enszt,...nem bírom itt tovább,nem! Anya haza akarok menni! Hiányzol anya! Egy őrült madár, iszonyatos decibelekkel sípol állandóan a fejembe. És a külvilágból meg hülye SMS-eket küldözgetnek! És mikor ezek itt, itt elolvassák, akkor, akkor, addig így viszonylag csendes elme betegek akkor megvadulnak, törnek-zúznak. Nem csoda,hogy elvették a késem! Félek tőlük! Félek tőlük kifejezetten. Látod, most megin' kezdődik! Utolsó jelentésemet küldöm, nagyon kivagyok idegileg. Haza akarok menni, anya hiányzol! Puszilok mindenkit, Dopeman Laci voltam a Való villából. Ha többet nem hallanátok felőlem, akkor az itt lakók gyomrába végeztem. Ezekhez képest Hannibal Lechter egy született angyal, ne bántsatok könyörgöm! Csácsumicsá!

Hírek
Hírek

PÁLYÁZZ NAGYLEMEZ KÉSZÍTÉSRE

Az előadó vagy a zenekar teljes nagylemeznyi felvétele az ügynökség által kijelölt és koordinált mentori stáb produceri munkájával valósulhat meg. A zenekarok és zenei projektek célzottan tudnak a számukra megfelelő producerhez jelentkezni. A produceri munka személyre szabottan az előadóhoz, stílusához hangolva valósul meg.

A felhívásra jelentkezhet minden olyan előadó vagy zenekar, aki vagy amelyek dalaikat saját maguk írják, és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek.

PÁLYÁZZ ITT!

A jelentkezés beadási határideje: 2021. december 3., 23:35.