dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Re-Play: Rendőrnő 2006

Rendőrnő 2006

Egy rendőr nő az álmom ha megbüntet sem bánom csak legyen az enyém ma éjszaka türelme nem fogyott el engedjen vagy vigyen el büntetésem legyen az őrszoba.
Száguldok nagy sebességgel új verdával vad zenével hibáztam, felém tekintett sípjába fújt és leintett. Egy rendőr nő az álmom ha megbüntet sem bánom csak legyen az enyém ma éjszaka, türelme nem fogyott el engedjen vagy vigyen el büntetésem legyen az őrszoba.
Mért kell most úgy hajtani úgy is itt fogsz maradni büntetésed az lesz mára ketten megyünk az őrszobára. Oda mentem hogy gyorsan öleljem át de ő felsikolt, rájöttem az egész álom volt mikor a fülembe sípolt. Egy rendőr nő az álmom ha megbüntet sem bánom csak legyen az enyém ma éjszaka türelme nem fogyott el engedjen vagy vigyen el büntetésem legyen az őrszoba. Az út szélről valaki leállít szép rendőrnő volt megláttam a gyönyörű kék szemét a lelkembe markolt, oda mentem hogy gyorsan öleljem át de ő felsikolt, rájöttem az egész álom volt mikor a fülembe sípolt. Egy rendőr nő az álmom ha megbüntet sem bánom csak legyen az enyém ma éjszaka türelme nem fogyott el engedjen vagy vigyen el büntetésem legyen az őrszoba. Egy rendőr nő az álmom ha megbüntet sem bánom csak legyen az enyém ma éjszaka türelme nem fogyott el engedjen vagy vigyen el büntetésem legyen az őrszoba.

Hírek
Hírek

Újabb könnyűzenei pályázatok az NKA-nál

Megjelentek az újabb Könnyűzenei Kollégium által meghirdetett pályázatok az NKA honlapján.

Olvassátok, pályázzátok!