dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Boogie Mamma: Nepper

Nepper

Lopott a nepper egy autót.
Döngeti benne a diszkót.
Elkapják a fickót,
A fegyvercsempész disznót.
Nyomja a gázt a ködben,
De kirepül az első körben.
Az állat az agyát játssza
Nem számít, csak a látszat,

Csak a látszat zenészek
Play back-ről megy az élet.
Lenyalt hajú állat,
Ki se kell nyitnod a szádat.

Nő is kell még mellé,
Hogy foghassa a mellét,
Úgy, hogy más is lássa,
S irigyen száját tátsa.
Ad neki pénzt ruhára,
Mindegy milyen az ára,
A lényeg az, hogy drága
Nem számít csak a látszat�

Az Audit jól kinyalja
A hétvégére, s falja
A nőket a seggfej-klubban,
De betépve alig tudja
Nyomni a pókergépet.
Veszít, de jó képet
Vág hozzá az állat.
Nem számít, csak a látszat�

Nem kell más, csak a ráadás, a repeta. Amit más otthagy, a maradék. Mert igényeim szanaszét sok apró kis tárgy között, minek értéke nincs, de nagy kincs. A fogyasztói társadalom ciklonjába estem Pesten, mely magába húz, s addig nyúz, hogy �vegyed meg a fénylő, műanyagból puccos, csak most olcsó eldobható, automata cuccot. Életednek nincsen annál rosszabb álma, mint, hogy mutatni kell, hogy neked is van (csak éppen nincsen nálad), hogy haladsz a korral, megbirkózol minden gonddal, van térerőd, az aksid tele. Te fulladsz bele!�

Hírek
Hírek

Brains: a hegy - új klip!

A Brains legújabb dala, A hegy arról szól, hogy ha messzebbről, felülről nézünk egy problémát, könnyebben megtaláljuk a megoldást.


BRAINS DALSZÖVEGEKET ITT TALÁLSZ.


„Egy sima szövegvideónak készült, de annyira sok jó felvétel született, és mellé egy izgalmas vizuális effekt, hogy végül több lett. A klip helyszíne adta magát, hiszen a zenekar több tagja is a Dunakanyarban él. Így átvitt és szószerinti értelemben is megjelenik a hegy a videóban és a dalban. Nagyon nagy mázlink volt, mert előtte és utána is esett az eső, de pont a forgatás napján nem. Nem volt egyszerű, jó sokszor újra kellett venni egy-egy jelenetet, szóval ezzel le is tudtam az a heti kardióedzésemet. A hegymászás, a sport az én életemből jött, hiszen jó ideje aktívan sportolok. Évekkel ezelőtt a szakmában dolgozó kollegákat nézve rájöttem, hogy nagyon megviseli az egészséget ez az életforma. 


Amikor vége ősszel a fesztiválszezonnak egészen tavaszig nekiállok rendszeresen futni. Edző segítségével kezdtem bele, mert féltem a sérüléstől. Egy ideig annyira intenzíven futottam, hogy a félmaratonig is eljutottam


Erről szól egy korábbi dalunk is, a Maradok mozgásban. Nyáron aztán persze mindig lelakom azt, amit felépítek ebben az időszakban…” - meséli Columbo, aki azt is elárulta, hogy a tavaly év végi turnét követően, már a tavaszi koncertekre készül a zenekar.

 

Idén még további két dal megjelenést terveznek, augusztusban pedig a Budapest Parkban lesz az idei Brains nagykoncert.


Fotók: Brains hivatalos