dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Ganxsta Zolee és a Kartel: Nincs semmi jobb, mint egy ringyó

Ganxsta Zolee és a Kartel - Nincs semmi jobb, mint egy ringyó 18 éven felülieknek!

off off off off off
Jégre teszlek
Előadó: Ganxsta Zolee és a Kartel
Album: Jégre teszlek
Megjelenés: 1997
Hossz: Keressük!
Szövegírók: Zana Zoltán (Ganxsta Zolee)
Zana Zoltán
Marosi Tamás Z
Zeneszerzők: Marosi Z.Tamás (Pierrot)
Kiadó: Sony Music
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 22604 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Nincs semmi jobb, mint egy ringyó

Láttam ezt a lotyót, na mi van bitch? Lehetsz tőlem úrilány de ribanc is, mert a pénz meg a hatalom az enyém , tied a fasz, egy kis husi, amit bekaphatsz. Egy pár kurva kell, hogy a szavam lessék, ez Döglégy Zolee meg a pinamesék. A tesóm Lory B., egy tökös gyerek, és meghajtja bébi a kerek segged.
Ez egy faszszopó, ez meg egy seggnyaló, de mindegyiket dugom, mert így a jó. Minden napra kell a betevő, én meg megyek, tudod, amíg van elég nő. Mert ha Lory kúr, a Zoli is kúr, a Big Daddy kúr, mindenki kúr. Mikor a D.J. kúr, a Steve is kúr, a Dopeman gyúr, mindenki kúr.
Tudom haver, azt, hogy kiesz a franc, mert a faszomon az összes kibaszott ribanc. De nincs semmi harc, és nincs erőszak, amit hallasz, az az igazi hip-hop, nem pedig az a kibaszott pozitív szar, ez Döglégy Zoli meg a Kartel.
A sok szűk ribanc, ezt szeretem haver, a Lory B. mindegyiknek bever. Alig várom azt, hogy benyeld a káróm, de nem egy kurva kell, legalább három.
És mindegyiknek megvan a dolga, és nem érdekel a neve Kati vagy Olga. Mert akad itt punci rengeteg, a hatalmas valagak csak rengenek.
Van itt pina aki szeret, és kurva aki nem, pina aki szopik, és kurva aki nem.
Ribi aki bármikor baszik velem, és bármikor mondja, hogy - Oooh, ezt benyelem. Mert ez az a valami tudod, ami hajt, addig amíg meg nem kaptam minden csajt. Van ribi, aki hideg és olyan aki szűz, de olyan is akad, akinek a valaga tűz.
Kurva aki fekete, és ribi aki vörös, kurva aki szerény, és ribi aki tökös. Mindegyiket szeretem, de ez nem a szerelem, mert csakis egyedül a punci kell nekem.
Tudod nekem nem kell a flanc, mert imád az összes kibaszott ribanc. Nagy csöcs, kicsi derék, és nagy segg, ez jön be öcsi, ez az amit szeretek. Nem érdekelnek a manökenek, nekem lapos ribancok nem kellenek. És elegem van a divatlapokból, csontokkal és nem lakom jól. Mert nincs semmi jobb, mint egy ringyó, farkamra húzom, mert így a jó. Nincs semmi jobb, mint egy ribanc, benyeli a botomat, és nincs semmi gubanc. Nincs semmi jobb, mint egy ringyó, farkamra húzom, mert így a jó.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

A Piaf! The Show után hamarosan érkezik a Paris! The Show

Ötven országban bemutatott, több mint 1 milliós közönséget vonzó, mintegy 400 előadás után a napokban Budapesten is színpadra került az Edith Piaf életműve előtt tisztelgő Piaf! The Show.


A három előadás itthon is telt házat vonzott, a sanzonok szerelmesei azonban már készülhetnek, mert még idén, december 5-én az Erkel Színházba érkezik a Paris! The Show, ezúttal már Charles Aznavour, Gilbert Becaud, Yves Montand, természetesen Edith Piaf és további feledhetetlen francia előadók dalaival. Jövőre pedig visszatér Budapestre a világ legkiválóbb Edith Piaf imitátora, Nathalie Lermitte, ezúttal már szimfónikus kísérettel.

 

A 20. századi francia zenei örökséget emeli újra méltó helyére a Piaf! The Show előadás, mely a világ elsőszámú Edith Piaf imitátora, Nathalie Lermitte előadásában bejárta már a fél világot, és nemrég a hazai közönséget is meghódította. 


„A nemzetközi közvélemény szemében Franciaország maga Párizs, Párizs a Montmartre, a Montmartre pedig Edith Piaf” – 


állítja Gil Marsalla zenész és producer, a Piaf! The Show megálmodója, aki a nagy siker okán még egy nagyobbat álmodott. 


„Amikor turisták Párizsba jönnek, elmennek a Moulin Rouge-ba vagy a Lidóba, de nem találkoznak sehol zenés műsorokkal, nagy francia dalokkal. Azért hívtam életre ezt a műsort, hogy Franciaországot és Párizst elvigye hozzájuk” – meséli Marsalla, aki a Piaf Show után létrehozta a Paris! The Show-t, azt a monumentális előadást, ami a legendás énekesnő dalain túl olyan előadók életműveiből is válogat, mint Charles Aznavour, Gilbert Becaud, Yves Montand, Maurice Chevalier, Josephine Baker, Jacques Brel vagy Charles Trenet.

 

Hamarosan tehát érkezik Magyarországra is a Paris! The Show, jövőre pedig újra visszatér Edith Piaf, azaz az ő dalainak legjobb előadója, Nathalie Lermitte, aki immár szimfonikus kísérettel énekli az örökbecsű sanzonokat, mint a Non, je ne regrette rien, a Milord vagy a Padam… padam.

 

 

Jegyek és további információk a www.koncertpromo.hu oldalon érhetők el.


Fotó: Directo Productions