dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Rengeteg: Tükör

Tükör

R: Van egy képem magamról. (3x)
De a tükörben nézve ez már más. A tükörben látszik, hogy tökéletlen. Ott mindenem látszik és fáj nekem. Nincs búvóhely, nincs félelmem. Egészen meztelen.

1. Itt állok. Ahogy a könnyeim hullnak Sírok. Ahogy a valóságot bámulom. Meghalok. A kétségbeesésbe fulladva. Pedig egyszer azt hittem, jó vagyok.

R: Van egy képem…

2. Megrettenek. Ahogy az ítélet rám szakad. Úgy félek. És reménytelenül könyörgök. Felnézek. A tűz mégse zuhan a fejemre. Helyette lágy eső hullik rám és lemossa a foltokat az arcomról és keveredik a könnyemmel, beszívódik a bensőmbe. Most szédülök, letérdelek, eléri a víz a szívemet, s ahogy szégyellem az életem a víz árad át a lelkemen, amit sajnáltam azt megtisztítja, az összes bűnt most lemossa és betölti az űrt bennem és éleszti a lelkemet! És élek! Igen élek! Végre élek!

R: Van egy képem...

Hírek
Hírek

NINCS HÉTKÖZNAP

Lukovich x Fakapoe x Erdős Viola x Nagyváradi Nelli

Kicsivel több mint egy év telt el azóta, hogy Lukovich András, a Gyík zenekar gitárosa először új vizekre evezett és saját projektbe kezdett. Az előző dalhoz hasonlóan közreműködőként ismét viszontláthatjuk és hallhatjuk Fakapoe-t, az UG hip-hop Mc-t, valamint a kivételes hangú Nagyváradi Nellit, azonban most egy új vendégművésszel is bővült a névsor: itt van Erdős Viola is, akit a legtöbben az X-faktorból ismerhetnek. A Nincs hétköznap az előző dal receptjét követi, a versszakokban jóféle életigenlő szövegelés, a refrén pedig fülbemászó. A dal producere Balogh Borsa aka Űrlénykirály volt, aki korábban -  többek között - a SÉF Bent van című dala felett bábáskodott, a klipet pedig Kiripolszky Csongor készítette. A forgatás három különböző helyszínen - az újpesti Népszigeten, Dunaújvárosban, valamint a Tabánban - és három különböző napon zajlott, külön érdekesség, hogy a felvételek során az énekesek csak a dalszerző-gitárossal találkoztak, egymással pedig nem. Ha minden igaz, akkor hamarosan egy komplett EP is érkezik majd.