dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Gedeon: Árvák a napok

Gedeon - Árvák a napok

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Gedeon
Album: Keressük!
Szövegírók: Bíró Szabolcs
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 3, összesen 8004 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Árvák a napok

Unalmas hajnal, unalmas reggel kószálnak tova az évek. Bolond a tánc, agyamon perdül pofátlan pofámra ránc kerül. Futkosó akarat, álmokat kerget, hamis vágyakat sürget. Hová is bújhatna olykor a szégyen? Ne aludj el, maradj ébren!

Refrén:
Hideg a vérem, a hétfőt nem értem, a kedd is értelmetlen. Szerda, csütörtök közeleg végre, tizehárom a péntek. Árvák a napok és énrólam szólnak, puszta síromra majd virágot szórnak. Kell egy-két zaj bolond perceimhez, keserű ételemhez. Utolsó nótámat húzza a prímás, előlem szalad a hazug Szentírás. Pallosát feni a hóhér a barbár, halál türelme megvár.

Átvezető zene...

Törött a tükör, párás az ablak. A harang üres arcokat kongat. Nézel a mára, kevés van hátra. Az éden kapuja zárva. Hazug délutánok csapdába csalnak, szegényes semmiből vacsorát raknak. Csóró ösvényen a vasárnap várhat. Léptem is lusta, testem is árva.

Refrén Kétszer

Átvezető zene...

Refrén Kétszer

Halál türelme megvár és mégis, halál türelme megvár engem is. Halál türelme megvár téged is. Halál türelme megvár mindekit. Halál türelme megvár a bolygónkat is. Halál türelme megvár, halál türelme megvár, halál türelme megvár, halál türelme megvár a Gedeont is...

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

A Fleetwood Mac-et idézi meg a Rumours of Fleetwood Mac Budapesten

A Rumours Of Fleetwood Mac szeptember 21-én az Erkel Színházban számunkra is megidézi a Fleetwood Mac varázslatos dalait.


A Rumours Of Fleetwood Mac világszerte a legelismertebb Fleetwood Mac tribute zenekar, maga Mick Fleetwood is áldását adta a formációra, amely tökéletesen idézi meg a legendás banda szellemiségét és slágereit. 


Az 1999-ben alakult Rumours Of Fleetwood Mac mára világszinten elismert emlékzenekar, amelyet a Fleetwood Mac alapítótagja, Mick Fleetwood is személyesen támogat, a formáció koncertjeire úgy hivatkozva „mint egy rendkívül érzelmes előadása a Fleetwood Mac-nek”.


A Rumours Of Fleetwood Mac a Fleetwood Mac szellemiségét egyedülálló módon idézi meg, szól egyszerre a zenekar régi és új rajongóinak, lehetőséget adva arra, hogy újra felfedezzék azokat a dalokat, amelyek biztosították a Fleetwood Mac helyét minden idők egyik legkedveltebb együtteseként. A zenekar az évek során több, mint egy millió rajongó számára hozta el a Fleetwood Mac koncertek élményét, a Mail On Sunday egyenesen azt írta róluk, hogy „jobban játszanak Fleetwood Mac-et, mint maga a Fleetwood Mac”. Most pedig számunkra is itt a lehetőség, hogy mi is átéljük ezt egy egyedülálló esten, szeptember 21-én, az Erkel Színházban.

 

A koncertre a teljeskörű jegyértékesítés április 30-án, 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.



 

Fotók: Rumours Of Fleetwood Mac