dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Az Operaház fantomja (Musical): Prológus

Prológus

Árverési kikiáltó

Elkelt!
Következik a 665-ös tétel. Hölgyeim és Uraim, egy zenélő doboz, az Operaház kicsinyített mása. Ezt a tárgyat, Hölgyeim és Uraim, a színház alatti csatornában találták és még működőképes.
Kérem tekintsék meg!
Kezdhetjük talán 20 frankról!
Oh, csak bátran Hölgyeim és Uraim, akkor talán 15 frank.
15 frank! Köszönöm Uram. Igen, 20 attól az Úrtól, nagyon köszönöm.

Madame Giry

25!

Árverési kikiáltó

25 frank, nagyon köszönöm Madame Giry!
25 először, 25 másodszor!
30 frank! 30 először, 30 másodszor, 30 frank harmadszor!
Elkelt, Monsieur de Vicomte, az öné! Újabb hálás köszönet!

Raul

Szinte remekmű, az ám! Milyen szép, ahogy Cristine mondta rég. Ő sokszor emlegette nemes borítását, ravasz kis szerkezetét.
Ha mi már nem leszünk, akkor is játszik még!

Árverési kikiáltó

Következik a 666-os tétel. Egy csillár a múlt századból. Önök közöl néhányan talán emlékeznek az Operaház Fantomjának rejtélyes históriájára. Erre a rejtélyre azóta sem találtak magyarázatot. Tudomásunk szerint, Hölgyeim és Uraim, ez a csillár volt ama nevezetes katasztrófa főszereplője. Műhelyünkben megjavítattuk és részben felszereltük néhány elektromos égővel, hogy képet kapjunk róla, milyen volt fénykorában. Talán elijeszthetjük a múlt sötét árnyait egy kis világossággal!
Uraim!

Hírek
Hírek

PÁLYÁZZ NAGYLEMEZ KÉSZÍTÉSRE

Az előadó vagy a zenekar teljes nagylemeznyi felvétele az ügynökség által kijelölt és koordinált mentori stáb produceri munkájával valósulhat meg. A zenekarok és zenei projektek célzottan tudnak a számukra megfelelő producerhez jelentkezni. A produceri munka személyre szabottan az előadóhoz, stílusához hangolva valósul meg.

A felhívásra jelentkezhet minden olyan előadó vagy zenekar, aki vagy amelyek dalaikat saját maguk írják, és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek.

PÁLYÁZZ ITT!

A jelentkezés beadási határideje: 2021. december 3., 23:35.