dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Phyramid: Így látom

Így látom

Kate:
Nyitott szemek, jönnek már a képek és a filmek, meredten néztek, pedig csak magatoktól féltek, hiába téptek, hiába léptek el, a tettekért a felelősséget vállalni kell. Nem tudtok a mértékkel élni és értékkel bírni, csak mások vállán sírni, kenni rám és másra, nem így kéne, hisz mindenki vágyik és társra és a pozitív folytatásra. Hiába vársz a sorsra minden csak tőled függ. Te alakítod az életed, ez benne a trükk. Légy bölcsebb ma, mint amennyire tegnap voltál, adj esélyt azoknak, akiket magadtól eltoltál. Én nem valami elől futok, valami felé, szeretetre születtem, nem szeretnek, de ez elég, de volt, hogy én is a fallal szemezgettem, nem találtam a helyemet, ezért kellett türelem. Nem tudtam pótolni a pótolhatatlant, rossz helyen kerestem, nem saját magamban. Szakítsd el a vékony szálakat, nézz a szemembe, láthatod a vágyam, én mindig erre vágytam.

Diaz rap I:
Sokszor visszanézek, megvizsgálom a tényeket, nem értem a lényeget, mégsem vesztem el hitemet, lehet csalódtam (jóh) szidtam, azt, ki bántott, manapság máshogy látok, máshogy érzek, máshogy cselekszem, de mégsem feledkeztem meg arról, ki segített, mikor gondban voltam, ki volt, azt ki felsegített, ki lelkesített, volt ki inspirált, irritált és emlékszem az MC-re, ki a clubból fakultált. Én is változtam, a célokért áldoztam, igazán törekvésemmel embereket megbántottam, de őket nem befolyásoltam (jah-jah), minden változott, így látom és így kell helyt állnom, mégis csalódnom kell bennetek, mikor a jobbat várom, mert mikor szánnom el magam végre, hogy bízva nézzek fel az égre.

Diaz rap II:
Számtalan elmélet, nah meg az emlékek vezettek, a mozaikból képek, így összeállt a készlet, mert ha hazudsz, megbuksz, mindhiába futsz, cselekkel elárulnak, héj keveset tudsz, hol az igazbarát, … legyenek, mint a veszett kutyák, hamis pletykák, ezt én is, s ők is tudják, mégis az embert megfogják, majd megfojtják, a vér nem válik vízzé, miért a másikat okolják…

Hírek
Hírek

OKTÓBER 23.

Békés emlékezést kívánunk!Nemzeti énekeink dalszövegei: KATT IDE!