Előadó: | Dina |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: |
Kocsor Beáta |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
1. Magam sem értem, miért lenne szégyen?
Egy percet nem bírok ki nélküled!
Bolonddá tettél! Világgá kergettél!
Ha szeretsz, mondd miért teszed?
Úgy bánom, hogyha egyetlen szóval is
megbántalak!
Most látom a filmünk valahol elszakadt!
Refr.: Megküzdök érted, angyal!
Könnyekkel és haraggal!
Bármit megteszek, hogy így legyen!
Megküzdök érted angyal!
Mással és önmagammal!
Csak kérlek adj időt nekem!
2. Te voltál minden féltve őrzött kincsem!
Ha nem szeretsz már semmim nem marad!
Próbáljunk újra rátalálni az útra!
Tévednünk megint nem szabad!
Ha egyedül vagyok, belehalok.
Annyit vártam, míg észrevettél?
Annyit küzdöttem, szeress!
Ha itt vagy, az idő megáll
Boldogság szívünkbe száll
Tartson így örökkön-örökké!
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál