dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Pilgrim: Hol az az út

Hol az az út

Hol az a tél?
Hol az a nyár?
Hol az a holnap, ami vár?
Hol az az álom?
Hol az a táj?
Hol az az út, ami vár?
Hol az a nap?
Hol az a hold?
Hol az a fény, ami vonz?
Hol az a perc?
Hol az a holnap
Amikor nem lesz semmi gond.
Mikor majd nem lesz mitől félned
Mikor kihúnynak a hideg fények
Mikor majd nem kell bújva élned
Gondolj rá
Hogy becsüld meg azt amit kaptál
Sok-sok éven át
Becsüld meg azt amit adhatsz
Mindenkinek mindenhol
Az életed során
Milyen a föld?
És milyen az ég?
Milyen az örök messzeség?
Ezernyi kérdés,
Ezernyi vágy…
Ne törődj velük, menj tovább!
Mert nem tudod, még mi történhet
Gyorsan elszállnak az évek
Csendben üldögélsz csak
Sok-sok éjszakán
Felejtsd el azt amit tudsz és
Légy mindig vidám
És majd felébredsz
Egy új nap reggelén
S tudod hogy hol az az út
Amit mindig kerestél

Hírek
Hírek

Jelöld kedvenc produceredet november 14-ig!

Végéhez közeledik Lombos Márton műsora a Beat rádión, az utolsó két rész a hallgatókon is múlik!

A június óta a Beat digitális rádió műsorán futó Producer lassan véget ér. A műsorban ahol a zene valóban életre kelt, olyan nevekhez kerültünk közelebb és ismerhettünk meg mélyebben mint Szabó Zé, Nagy Laci ‘Gitano’, Hailing Tomi, Bakonyi Bálint ‘Hiboo’, Ferencz Péter ‘Peet’, Temesi Berci, Rakonczai Viktor, Somogyvári Dani, Gasperik Fecó, Vígh Arnold, Burai Krisztián, Závodi Gábor, Lázár Tibi, Szirtes Edina Mókus, Szakos Krisztián, Sebestény Áron, Malek Miki vag Czifra Sándor.

Ha valakivel beszélgetek a műsorról, mindig ezt mondom. Minden egyes felvételen elhangzott egy mondat vagy gondolat, ami aranyat ér. Ami tényleg a siker kulcsa. Mert ugye az volt a koncepció, hogy az abszolút szubjektív “művésziesség” helyett inkább a siker után menjünk, hogy próbáljunk valamiféle objektív szempontot találni (nézettség, referenciák, arany-, platina lemezek, szakmai díjak, a szakemberek piacának mérete, stb.)… meg hát ugye erre kíváncsiak a hallgatók.” - mondta Lombos Marci

A sorozat küldetése, hogy közelebb hozza az emberekhez a zeneiparban sokszor háttérben meghúzódó alakokat, akik miatt végül megszólal a zene, akik által a dalok színt kapnak. A Beat stúdiójába érkező producerektől Lombos Marci (előadó, dalszövegíró, zenei projektek vezetője, mentor) műsorvezető három dalt kért. Azt ami az áttörést hozta számukra, a nagy kedvencüket és a nagy meglepetést. 

Az NKA Hangfoglaló Program nyertes sorozatának eddig tizennyolc epizódja került adásba és a maradék kettő születéséhez a műsor hallgatóit is be szeretnék vonni a szerkesztők. 

A beatradiohungary@gmail.com-ra várják a beérkező üzeneteket azon producerek nevével, akikkel még szívesen hallgatnátok beszélgetést a követők. A legtöbbször beérkezett két név bekerült Lombos Marci műsorába! Határidő: November 14.