dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Romeo: Egyedül vagyok!

Romeo - Egyedül vagyok!

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Romeo
Album: Keressük!
Szövegírók: Romeo Mihály Tokics
Zeneszerzők: Romeo Mihály Tokics
Kiadó: Keressük!
Stílus: líra
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 397 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Egyedül vagyok!

Néha néha minden reménytelen
nem ölel át a két kezem,
néha néha álmodom hiányzól még
jól tudom Szeretlek én!

Egyedül vagyok
búsan ballagok,
egyedül vagyok
könny csorog arcomon!

Nem vársz jól tudom
egyedül vagyok,
nem vársz jól tudom
könny csorog arcomon!

Egyedül vagyok
búsan ballagok,
egyedül vagyok
könny csorog arcomon!

Nem vársz rám tudom
egyedül vagyok,
nem vársz rám tudom
könny csorog arcomon!

Arcomon!
Arcomon!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Godfater.: Tátrai Tibor zenekara még hisz a valódi zenében - tudósítás a Várkert Bazárból

A Várkert Bazárban zárta a nyarat a Tátrai Tibusz-vezette Godfater., amely a lemezbemutató koncertjét már az impozáns Erkel Színház falai között tartja 2025. február 1-jén.


Az újranyitott rakpart és a Várkert Bazár fényeinek együttállásban megközelíthető Öntőház udvar tökéletesen felszerelt, (közel) hibátlanul megszólaló hangzással bír. Nem tolakodó, ugyanakkor hatásos színpadi megjelenéssel operáló közegében Tátrai Tibor zenekara, a Godfater. szolgáltatta a nyárutó utolsó koncertjét.


Az esemény közel két órán keresztül szórakoztatta a majdnem teljesen megtelt koncerttér közönségét, amelynek a hazai blues-rock magas minőségű elegyében lehetett része.


Igen, elhangzott a közkedvelt Álmok háza és az új dal, a Csillagban látlak is. És mellette számos koncert-favorit, valamint olyan nóták is terítékre kerültek, amelyeket nem, vagy kevésbé gyakran játszik a formáció. És persze az új lemez dalaiból is jócskán csemegézett a zenekar.


De nem a Godfater.-setlist az, amelyet részletezni érdemes.


Ahogyan Szebényi Dániel, énekes-billentyűs-frontember fogalmazott:


Mi még hiszünk a valódi zenében, a hosszú gitárszólókban és az analóg megoldásokban. Azért vagyunk itt, hogy ezt is megmutassuk, és veletek együtt éljük át


– mondta Szebényi.



 

A csapat új tagjára, a szemtelenül fiatal bőgős Usztics Dánielre kifejezetten igaz, hogy rendkívüli figyelemmel kísérte végig és követte le Tátrai Tibor minden mozdulatát. Kiváló debüt volt és az a fajta alázat és tisztelet, amelyet a fiatal zenész tanúsított Tibusz felé, egészen kimagasló.

 

Borlai Gergő pedig egyszerűen elképesztő energiákkal, valamint lehetetlen kézmozdulatokkal bűvöli a dobokat.

 

Akár Gotthard Mihályról, akár a mókás fejfedőjéről is ismert perkásról vagy a vokalista hölgyekről legyen szó, minden tag fókuszának középpontjában érezhetően – a zene mellett – Tátrai Tibor állt.

 

Megtiszteltetés látni azt az összetartozás-érzést, amelyet a legendás zenész személye generál.

 

A színpadkép a következő: a rendezői balon Tátrai Tibor, mellette a billentyűs-szekcióval Szebényi Dániel énekes, hátul középen a dob, a színpad rendező jobbja felé haladva pedig Usztics, Gotthard és a vokalisták: Hegedűs Bori és Miviana.


S merre orientálódik a közönség figyelme és testtartása is? Tátrai Tibor felé. Minden rezdülését érdemes figyelni. Vitathatatlanul élő legenda.

 



Mégis van valami, ami mindent felülír a Godfater.-koncerten

 

És az nem más, mint maga a zene. A Godfater. fellépésén a zene mindenek felett áll. A tagok elképesztő módon élik és érzik azt a zeneiséget, amely a közönség felé is árad a színpadról.

 

 

A Godfater.-ről


A godfater., az alig 2 éve alakult, de már Artisjus- és Fonogram-díjas, sokak által csak új, honi supergroupként emlegetett rockformáció. A banda sikerét nemcsak slágereik, hanem a zenekar összetétele is garantálta. "Tibusz", azaz Tátrai Tibor, a Kossuth- és Liszt-díjas, valamint Érdemes Művész, nemcsak a Tátrai Bandnek volt meghatározó tagja, hanem olyan korszakos bandáknak is, mint a Generál, a Skorpió, a Hobo Blues Band, a Boom Boom vagy a Magyar Atom.

Borlai Gergőnek lassan kijárhat a világsztár titulus, vagy félezer lemezen játszott már együtt neves hazai és külföldi muzsikusokkal.Mellettük a fiatalabb generációt is top tehetségek képviselik. Az énekes-billentyűs Szebényi Dániel manapság korosztályának egyik legjobb hangja, vezéregyénisége, kétszáznál is több felvétel közreműködője, dalait pedig már 100 milliónál is többen hallgatták meg a különböző streaming felületeken.

Gotthard Mihály, azaz Mike Gotthard gitárvirtuózban sokan Tibusz méltó partnerét látják, szakmai berkekben ismerik és elismerik, szintén megannyi formációban megfordult már.

A zenekar új basszusgitárosa Usztics Dániel. A koncertek hangzását – és a színpadképet – tökéletesen egészítik ki a vokalista hölgyek, Hegedűs Bori és Miviana.

 

 

Fotók: Zeneszöveg.hu

Kiemelt Híreink

A Sakkolimpia hivatalos dala - 2024. szeptember 10-23

Adományozás