dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Romeo: ...És akkor szeretlek!

Romeo - ...És akkor szeretlek!

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Romeo
Album: Keressük!
Szövegírók: Romeo Mihály Tokics
Zeneszerzők: Romeo Mihály Tokics
Kiadó: Keressük!
Stílus: Pop
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 298 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

...És akkor szeretlek!

Gyűlölöm a napot
mindenki el hagyott,
most még is álmodom
nálad vagyok!

És akkor szeretlek
mindig csak szeretlek,
és akkor ölellek
mindig csak ölellek!

És akkor szeretlek
mindig csak szeretlek,
és akkor imádlak
örökké csak imádlak!

Vannak rossz napok
neked kell ragyognod,
mert a felhők takarják
el a napot!

És akkor szeretlek
mindig csak szeretlek,
és akkor ölellek
örökké ölellek!

És akkor szeretlek
mindig csak szeretlek,
és akkor imádlak
örökké imádlak!

Örökké imádlak!!!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Újra Magyarországon az avantgárd basszusgitározás legnagyobbja – MonoNeon az A38 Hajón

Tavalyi koncertje után december 13-án, az A38 Hajón játszik MonoNeon, aki azon túl, hogy az utolsók egyike volt, aki még együtt dolgozhatott Prince-szel, szóló előadóként is óriási elismerésnek örvend.


Tavaly októberben járt az Akvárium Klubban, kicsit több, mint egy évre rá pedig a Dunán ringatózva koncertezik majd Dwayne Thomas Jr., vagyis a 26 albummal és kislemezzel rendelkező MonoNeon. A dalok hangzása, csakúgy, ahogy az extravagáns megjelenése is teljesen egyedivé, mással összetéveszthetetlenné teszi az experimentális R&B, soul, funk, jazz vonalon rengeteget alkotó zenészt. Termékeny előadó lévén az elmúlt évben sem unatkozott, 5 single jelent meg 2024-ben, így biztosan számíthatunk újdonságra a tavalyi fellépéséhez képest is. A termékeny szerzői életút nem véletlen, ahogy az sem, hogy ő még Prince szigorú mércéjének is meg tudott felelni és játszhattak együtt. MonoNeon munkáját már egy Grammy-díjjal is jutalmazták, amit Nas 2020-as King’s Disease c. lemezén való közreműködésért kapott.


MonoNeon Memphis-ben született 1990-ben és ott is nőt fel zenész családban. Apja is basszusgitáron játszik, de akik aktívan követik láthatták már a nagymamájával is duettezni. Zenész családja lévén mindössze négyéves volt, amikor elkezdett játszani a hangszeren, 11-12 éves korában pedig már a Bar-Kays nevű funk banda társaságában állt színpadra. A csupán 34 éves basszusgitáros zseni már olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Mavis Staples, George Clinton, Pete Rock, Ne-Yo, Mac Miller, Georgia Anna Muldrow, Ghotst-Note és még sokan mások. Élő előadásait gyakran illetik a túlvilági jelzővel is, olyan neves fesztiválokon játszott már, mint például a Newport Jazz Fesztivál, a Montreali Jazz Fesztivál, a Summer Camp Music Fesztivál vagy a Melbourne International Jazz Fesztivál. Tehetségét talán a Rolling Stone Magazin foglalta legjobban össze: „Amikor Flea úgy hivatkozik rád, mint a világ legjobb elektromos basszusgitárosa, akkor tudod, hogy valamit jól csinálsz.”


Akit pedig érdekel, hogy mit is csinál igazán jól Dwayne Thomas Jr. az december 13-án az A38 Hajó gyomrában élőben is megnézheti. A koncertre a jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők június 25-én, 11 órától, a teljeskörű jegyértékesítés június 26-án, 11 órakor indul.

 

Fotó: MonoNeon