dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kispál és a Borz: Bodobács

Kispál és a Borz - Bodobács

off off off off off
Beszorult mondat
Előadó: Kispál és a Borz
Album: Beszorult mondat
Megjelenés: 2023
Hossz: 3:19
Szövegírók: Lovasi András
Zeneszerzők: Kispál és a Borz
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 2158 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Bodobács

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

A Táncházak éjszakájával kezdi meg az évadot a Fonó

Szeptember 14-én a Táncházak éjszakája programjaival kezdődik az évad az idén 30. jubileumát ünneplő Fonó Budai Zeneházban.


A Táncház Egyesület szervezésében megvalósuló Táncházak éjszakája szeptember 14-én délutántól másnap hajnalig várja az érdeklődőket. A délután 4 órától kezdődő kézműves- és gyerekprogramokat, valamint a gyerektáncházat követően este a Kárpát-medence magyarságának táncai, zenéi kerülnek terítékre, de betekinthetnek a látogatók a tárgyi kultúrába is kézművesek részvételével.

 

Este 7 órától a kamaszok mulathatnak a Fölszállott a páva tehetségkutató műsorból ismert Sarjú Bandával a kamasz táncházban.

 

Az este további részében a Gázsa, a Bara, az Üsztürü és a Budapest Mezőség Band muzsikájára táncolhatnak a résztvevők a Pajtában a vonós táncházban, míg a Berka együttes a moldvai táncházban muzsikál a nagyteremben.

 

A Táncházak éjszakájára 10 éves korig ingyenes a belépés.

 

Az eseménnyel egyben elindul a Fonó táncházi évada is: minden héten várják a résztvevőket a Fonó Szerda táncházi alkalmaira táncoktatással, valamint a Berka együttes moldvai és vonós táncházat tart minden második pénteken. Havonta bolgár táncházzal várja az érdeklődőket a Martenica zenekar, míg délszláv táncházzal a Kolo együttes. Havonta egy szombaton a Fitos Dezső Társulat gyerektáncházába, ezt követően a Sarjú Banda kamasz táncházába, majd a ViGaD együttes táncmulatságába várják a fiatalokat.

 


Fotó: Fonó Budai Zeneház

Kiemelt Híreink

A Sakkolimpia hivatalos dala - 2024. szeptember 10-23

Adományozás