dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Fontos@szöveg: Balázs László - Reménytelen

Fontos@szöveg - Balázs László - Reménytelen

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Fontos@szöveg
Album: Keressük!
Szövegírók: Balázs László (F)
Zeneszerzők: Balázs László (F)
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 5, összesen 629 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Balázs László - Reménytelen

"Verze,1

Elteltek a napok rájövök hogy ki vagyok,
Felkelek egy borús reggelen és mindent
Magam mögött hagyok, aki velem tart az már jó útra tért, de báttya az én életem még félig sincs kész!
Nehidd azt hogy a múlt nem számít, ha nincs múltad jövőd sem lesz, gondolkodj mielőtt cselekszel mert rátok rontok egy hóhérral hajnalban egy fordított kereszttel!

- Refr. 2x
Ennyi volt, elmúlt már hogy bárkiben is bízzak, reménytelenné vált bennem minden, hisz semmi sincs ingyen...

Verze,2

Ez lennék én hajszolom az álmaim de hiába bárki kérdezi én végig csináltam, de a gödörből legalább kimásztam, ha még benne lennék is feljönnék, csak odalent a sok szarral az agyamat tömték, más lett minden mióta nincsen szeretet, kikell dolgoznod a beledet, anélkül nincs a sikernek ára, vagy fel akaszthatod magad a legközelebbi fűzfára!

- Refr. 2x
Ennyi volt, elmúlt már hogy bárkiben is bízzak, reménytelenné vált bennem minden, hisz semmi sincs ingyen...

Verze,3
Mondtam hogy a sikernek ára van de amit én csinálok ez sokkal másabb, főleg ha megtaláltad magad mellé a hű társad, vigyázz mert a kígyók közbe lépnek, akkor sincs paray mert az élet tettre késztet, ha egyszer elmúlik a szenvedés jöhet az elnem múló szenvedély, lehet másnak már megvan mindene, mégsem csinált érte semmit, csak kikell nyitnod a szemed és reménykedni az egészben, majd elérheted amit már elértem!"

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

A városi Pünkösdi szezonnyitóval és izgalmas bulikkal nyit a Plázs

A siófoki szezont egy pünkösd hétvégi nagy, ingyenes családi esemény nyitja a Nagystrandon és a koncert- és bulisorozat is beindul a Plázson. 


A szezonnyitó ingyenes koncertjeit követően hétvégén a hazai DJ-k hosszú sorát felvonultató Grand Opening és szezonnyitó Fergeteg Party várja a nagyközönséget, sőt az idei első Plázs partyhajó is vízre száll.

 

Siófok pünkösdi szezonnyitóján, május 17. és 20. között megtelik élettel a Siófoki Nagystrand, színes családi programokkal, légi bemutatóval, óriás akadálypályával, balatoni borokkal és gasztrovásárral várják az érdeklődőket. A szezonnyitó programját esténként ingyenes nagykoncertek teszik majd teljessé: a Plázs nagyszínpadán fellép a Blahalouisiana, a Hooligans és a TNT.




A koncerteket követően Plázs beindítja a szezon végéig tartó bulifolyamot is


Szombaton kezdésképp kifut majd a BAHART és Plázs idei első partyhajója, a fedélzetén Koósz Milánnal, Metzker Viktóriával, Pumped Gaboval és Stephanieval. A naplementéből az estébe áthajózó Boat Party kikötése után pedig a Plázs több helyszínén indul be a már hagyománynak számító Grand Opening. Az Arénában tucatnyi fellépő táncoltatja meg a közönséget, többek között Bárány Attila, Bruno x Spacc, KKevin, Yamina, Bréda Bia és a hajóról szintén ide érkező Koósz Milán és Metzker Viktória is feltűnik a színpadon. A Plázs Clubban Chrstphr, Gabriel Dancer, R92 állnak majd a pultban és a Beach stage-n dübörögnek majd Jauri, Katapult Dj, Sterbinszky x Mynea, Szecsei, Pumped Gabo és Willcox szettjei. Vasárnap pedig a Fergeteg Party is beindítja a szezont, a TNT koncert után Dj Dominique és Csordás Tibi veszi be a placcot, hogy végérvényesen elinduljon a Plázs szezon.




Fotók: Plázs