dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Gyík zenekar: Léghajós

Gyík zenekar - Léghajós

off off off off off
Album: nincs kép
Megtekintve: Ma 9, összesen 2295 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Léghajós

Izzik a vilàg, elégedett pernye
indulni kéne, de miért és merre
Retteg az elme, mert legbelül osztott
talàn a Holdról küldök egy posztot
Az idő raktàràba belenéznék, mi az
abból amit hiszünk, vajon mennyi igaz
Gondolataimmal feléd úgy megyek
útszéli porralszàlló pollenek
Ott leszek valahol a búràk szélén
lapàttal haladok a csótànyok élén
Hajrà, előre repüljél léghajós
az ingyen megoldàs mindig túlkapós

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Stahl Judit Flódnija a Gourmet-n

Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.

 

Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.


Fotó: Gourmet Fesztivál