Előadó: | Flipper Öcsi |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: |
Flipper Öcsi |
Flipper Öcsi |
|
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
A kedvem nem javul, az eső is kopog már
Lassan megtelik a gonddal telt pohár
Mi van velem... csak te tudod
Ha kellek és vállalod
Ha kedvem nem javul, lehet, hogy menni kell
Hogy menni kell
Kicsit várj még, ha kellek
Látsz még talán...oly nagy a világ
Kicsit várj még
Kedvem nem javul, de magammal jóban vagyok
Egy régi dalt fütyül a szél, cipőm kopog
Milyen fura egy figura
Rég nincs már egy kedves szava
Ilyen vagyok, ha kedvem nem javul
Ha nem javul
Kicsit várj még, ha kellek
Látsz még talán...oly nagy a világ
Kicsit várj még, ha kellek
Látsz még talán...oly nagy a világ
(Várj még, je-je)
(Várj még, je-je)
(Várj még, je-je)
Látsz még talán...oly nagy a világ
Várj még, ha kellek
Látsz még talán...oly nagy a világ
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál