A nevem,
A nevem,
A nevem,
A nevem Aza (Azazel),
Azamadafaka
Te is kamázol mert vágod hogy Jakab A.
Még a csajod rinyál éppen mert elkenődött a smink,
Kapod az értesítőt tesa hogy elkezdődött a stream.
Ez nem az a rapper gyerek? Beteg arc bekövetem.
Hogy jelölöm vissza megint betelt a BattleNetem
Üdv a crewban, gyertek iratkozzatok fel,
Leütöttem egy moderátort kibannolt a fószer
Wowozok, sokszor Heroes of the Stormozok.
Lássuk a lootchesteket,egyet nyitok,pont egy jót dobott.
Szarul hallotok? Lehet hogy megfáztam éppen (Hammer down)
Vágod hogy a Reinhardt a mainem?
A játék néha jól megy néha szarul, nem vagyok pro.
Lehetek moderátor? Sokszor itt vagy, megkapod bro.
A para játékokat póker arccal pörgetem ki,
Ha szól a zeném lehet a hangerőt föltekerni
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál