dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kaláka: Reménytelenül

Kaláka - Reménytelenül

off off off off off
Varázsvirágok
Előadó: Kaláka
Album: Varázsvirágok
Megjelenés: 1998
Hossz: Keressük!
Szövegírók: József Attila
József Attila
Huzella Péter
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Hangvető Kft.
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 79, összesen 8816 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Reménytelenül

Az ember végül homokos,
szomorú, vizes síkra ér,
szétnéz merengve és okos
fejével biccent, nem remél.

Én is így próbálok csalás
nélkül szétnézni könnyedén.
Ezüstös fejszesuhanás
játszik a nyárfa levelén.

A semmi ágán ül szivem,
kis teste hangtalan vacog,
köréje gyûlnek szeliden
s nézik, nézik a csillagok.



Vas-színû égboltban...

Vas-színû égboltban forog
a lakkos, hûvös dinamó.
Óh, zajtalan csillagzatok!
Szikrát vet fogam közt a szó - -

Bennem a mult hull, mint a kõ
az ûrön által hangtalan.
Elleng a néma, kék idõ.
Kard éle csillan: a hajam - -

Bajszom mint telt hernyó terül
elillant ízû számra szét.
Fáj a szívem, a szó kihül.
Dehát kinek is szólanék - -

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Fashion Show és VIP varázs a Soundon

Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén, a kifutón felvonuló márkákkal egy nappal chilles, éjszaka vibráló divat közösségi téren, a Fashion Hub-ban is találkozhatunk, feldobva az outfitet akár egy VIP-es partizáshoz.

 

Lakatos Márk évek óta visszatérő partyarc a Heineken Balaton Soundon, de elmaradhatatlanok a nevéhez köthető, legvadítóbb kollekciókat felvonultató Fashion Show-k is. Lakatos, a „stílusszabályok lazítója”, Magyarország legismertebb makeover artistja idén ismét beveszi a beach fesztivált, a kifutóra varázsolva naponta három, exkluzív divatbemutatót. “A Sound csodálatos helyszínét egy igazi fashion/style helyszín teszi tökéletessé” - mondja Lakatos Márk. “ Évek óta dolgozom a csapattal a divatbemutatók rendezésében és végre megvalósult most egy régi álmunk: a Fashion HUB, amely a fesztivál legstílusosabb helyszíne lesz. Minden fashionista Soundert várunk szeretettel menő programokkal, DJ-kkel, frizura- és smink-készítéssel” - teszi hozzá az art direktor.



 

Az idei Sound Fashion Show-jának egyik bemutatkozója a Hooded Staff lesz, a Soundra komponált darabjaival. A Hooded Staff a gyors tempójú New York City és a laza Los Angeles elemeit ragadja meg kollekciójában, az egyes darabokat pedig a viselőjének személyisége teszi egyedivé. A víziók hajtotta UNREAL életérzést hozza el a konvenciók lebontására ösztönző márka, melynek kollekciója a streetwear divatmozgalom szellemét testesíti meg, aszimmetrikus és merész mintái az emberi elme sokszínűségét tükrözik. És nem utolsó sorban a különleges stílusáról ismert magyar tervező, Oláh Anna, jellegzetes vonalrajzos táskákról és pólókról ismert Anna Amélie munkái is a kifutóra kerülnek a Heineken Balaton Sound Fashion Show-ján, ahol a modellek sminkjéért a NYX Professional Makeup felel, a hajakat pedig a Kevin Murphy biztosítja.



 

A napi bemutatókon megismert márkák állandó vendégei lesznek a Heineken Balaton Sound új, „divat közösségi terének”, a Fashion Hub-nak, ami kora délutántól az éjszakába nyúlóan áll nyitva bárpultos, napernyős, chillezős helyszínével, ahol a fentebb említett NYX, Kevin Murphy, Hooded Staff, Unreal márkák mellett megjelenik még a True to Sole, Magyarország első számú sneaker és streetwear resell brand-je. Az egyedi divatcentrumban akár kiegészíthetjük ruhatárunkat és egy megújult outfittel indulhatunk az éjszakába, felfedezve akár a Sound egyedi VIP helyszíneit, a városi miliőt és a dzsungel bujaságát mixelő Urban Jungle-t, a B Stage melletti, csodaszép hangulatvilágítással, növényekkel, szőnyegekkel, kényelmes kanapékkal kiegészített Oasis VIP-et vagy akár a Balaton partján, exkluzív környezetben kialakított VIP Sunset Beach-et.




Fotók: Balaton Sound