dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Age of Nemesis: Meeting with the Unbelievable

Age of Nemesis - Meeting with the Unbelievable

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Age of Nemesis
Album: Keressük!
Szövegírók: Fábián Zoltán
Zeneszerzők: Fábián Zoltán
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 28, összesen 1485 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Meeting with the Unbelievable

I. The Real World has become a Shadow

An ear-piercing silence
Has come down on me
N' moves everything which
In the darkness I see.
This is oh so obscene
Such a ludicrous dream
Now the real world I know
Has become a shadow

Oh yes, perhaps I was dreaming of the night
When suddenly I was accosted by everlasting time
N' by the window pane, there I saw her
Standing in the moonlight
The dreaded fear, the wretched fright,
Caused a rush: adrenalin swamped all my veins
Cos my mind simply denied what I saw with my eyes

And when she spoke
Everything just ceased
An angelical face peering from the strange light right at me
"I've come to see you, cos I'm your guardian.
If you give me your soul
The wings of fate will help us fly
Back through time to the start of life."

II. Back to Eden

Our souls soared far and wide
Through the dark of night
This here's a strange terrain:
A garden, pure n' plain
Ancient, chaste domain
Standing there, two people
Upon the dawn of life

I can see sweet Eve; her eyes
Are full of intellect n' fire
The serpent smiles...
And the apple that will fill her
Heart with passion and desire
Sin and mortality

I realize:
Sin and demise...
Let's fly on by!

III. The Alliance

Bygone times
Behind us now
Devastation brings death, and confounds
And always finds us here somehow

"Listen to me!"
The angel did speak,
"All this can change
In an eternal place."

Take me there, far away...
All this pain!
Reality's oh so strange!
Angel wait!
Then I touched her and she suddenly changed...

"The land of light sure does exist
That's where you must go
If you'd give me your soul
You could take the stroll
No one living can make it through
First, you have to die
Your life ends for a while
But then your soul revives"

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

„Elkezdtem női hangon énekelni, miközben a csirkeólat permeteztem”

Anyukája elhagyta, börtönben nevelkedett, később dolgozott csirkefarmon, bútorboltban és építkezésen, de árult street food-ot is. Majd jelentkezett a Pilipinas Got Talent-be, amit magasan megnyert Céline Dion és Andrea Bocelli közös dalával, a ’The Prayer’-rel. A közönséget és a zsűrit is lenyűgözte, hogy a dalt egyedül adta elő, két hangon, tökéletesen. Marcelito Pomoy hamarosan a magyar közönség előtt lép fel olyan világslágerekkel, mint a Titanic filmből ismert My heart will go on, a Beauty and the Beast, a The Prayer vagy a Time to say good by.

 

Május 24-én Budapesten, a Tüskecsarnokban látható Ultimate Show sztárvendégeként hallhatjuk Marcelito Pomoyt, egy Fülöp-szigeteki énekest, aki a mélyszegénységből küzdötte fel magát a rivaldafénybe, szerénységével és egyedi énektudásával elvarázsolva a szakmát és a közönséget egyaránt. Ma már milliós követőbázissal rendelkezik, Andrea Bocelli zenei producere vette a szárnyai alá a következő albumainak elkészítését és hazai vonatkozás, hogy egy magyar üzletember menedzseli Marcelito Pomoy karrierjét. Nemrég ez ügyben járt Magyarországon és mesélt életéről.

 

„Amikor kétéves voltam, apámat hamis vádak alapján letartóztatták gyújtogatásért, anyám pedig elhagyott minket” – kezdte élettörténetét Marcelito. 





„Felügyelet nélkül maradtunk, és a börtönben kötöttünk ki apámmal, ahol a többi rabbal megosztott ételből éltünk. Amikor azonban apám megbetegedett, egy helyi rendőr fogadott be minket az otthonába.” Miután megtudta apja bebörtönzésének valós okát, a felkutatására indult, sikertelenül. Közben különböző munkákat vállalt a túlélés érdekében, dolgozott bádogosként, tekepályán, és az utcán árult egy helyi ételspecialitást, a balutot. „16 éves voltam és balutot árultam, amikor egy törzsvásárló felismert, és mesélt a családomról. Elvittek az apámhoz, és nagyon izgatott voltam, hogy újra láthatom. Apám sírt, amikor találkoztunk” – mesélte Pomoy. Mostohaanyjával azonban nem jöttek ki egymással, így Marcelito  - egy illegális toborzó segítségével  - Manilába költözött. „Üres pálinkásüvegeket mostam, de dolgoztam bútorboltban, baromfi- és sertésfarmokon, valamint építkezéseken. A baromfifarmon kezdtem el női hangon énekelni. Énekeltem, miközben a csirkeólat permeteztem” – emlékezett vissza, a ma már világsztár énekes.

Énekes karrierjéről elmondta: „Elindultam egy tehetségkutatón, de ott nem jártam sikerrel, viszont nem adtam fel és az Pilipinas Got Talent második évadát sikerült megnyernem” – idézte fel az eseményeket.  „Céline Dion és Andrea Bocelli által híressé tett ’The Prayer’-t adtam elő, és a közönség és mindhárom zsűritag állva tapsolt. Ez volt az első alkalom az életemben, hogy az összes családtagomat együtt és teljesnek láttam.”

2018 szeptemberében a Wish 107.5 rádióállomáson lépett fel, erre figyelt fel Ellen DeGeneres, a híres amerikai műsorvezető, aki meghívta a TheEllenShow-ba és ezzel kapott immár nemzetközi figyelmet. Később az America's Got Talent The Champions versenyében is részt vett, ahol végül az előkelő, negyedik helyig énekelte magát.

Ekkor a Covid egy időre megtörte a lendületét, azonban a világjárvány után rendszeresen fellépett a világ minden táján, Amerikától Ázsiáig és a Közel-Keletig. „2023-ban megkeresett a BRICS Entertainment menedzsment- és booking cég, amellyel teljes körű menedzsment szerződést kötöttem. Horváth Roland, a cég tulajdonosa hatalmas potenciált lát a tehetségemben, és már dolgozott együtt Andrea Bocellivel néhány projektben, így sikerült három albumra szóló szerződést kötnöm Pierpaolo Guerrinivel, Bocelli producerével. Az első album 2024-ben jelenik meg.”

 

Hamarosan tehát hazai színpadon lép fel Marcelito Pomoy, az Ultimate Show keretében. A látványos előadás alaphangulatát a magyar néptánc hagyományainak őserejét akrobatikus elemekkel vegyítő Urban Verbunk adja meg. A csapat az általuk képviselt progresszív, a világon egyedülálló, tánctechnikai bravúrokkal bővelkedő néptánc-stílust elegyíti egy mozgalmas és látványos színpadképpel. Az előadás vendége lesz Petar Markoski hegedűművész, aki generációkon átívelő klasszikus, pop és rock feldolgozásaival lopta be magát a közönség szívébe, legyen szó Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Ed Sheeran dalairól. Szintén az est vendége lesz Elina Nechayeva operaénekesnő, aki Észtországot képviselte a Lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon.

 

Jegyek és további információk a www.koncertpromo.hu oldalon érhetők el.