dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Niczky Band: Mindenütt jó

Niczky Band - Mindenütt jó

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Niczky Band
Album: Keressük!
Szövegírók: Niczky Géza
Zeneszerzők: Niczky Géza
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 8827 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Mindenütt jó

Mindenütt jó de legjobb veled az ágyban
Főleg mikor mindenbe benne vagy
Az se zavar ha nincsen kirakva párna
Ha veled vagyok a szenvedély elragad

Előtted nem szégyellem magam
Akármit csinálunk nem zavar
Mindenütt jó de legjobb veled az ágyban
Főleg mikor mindenbe benne vagy

Igazán jó ha csillapítod a vágyam
Lehet nappal vagy lehet éjszaka
Andalító szép zene szólhat lágyan
Csodálatos így minden pillanat

Szerelmeddel úgy elkápráztatsz
Olyan miden mint egy varázslat
Mindenütt jó de legjobb veled az ágyban
Főleg mikor mindenbe benne vagy

Főleg mikor mindenbe benne vagyok

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Az Airbourne ismét felrázza Budapestet

Az ausztrál hard rock zenekar energikus koncertjeivel és sallangmentes rock and roll zenéjével markáns helyet szerezett magának a színtéren. Az O’Keeffe testvérek által alapított banda nem ismeretlen a hazai közönség számára, a srácok már többször adtak teltházas koncertet Budapesten, most pedig itt a visszatérés ideje: Airbourne koncert 2025. március 25-én az Akvárium Klubban.

 

Az ausztráliai Victoria tartományból származó zenekart 2003-ban alapította egy testvérpár, Joel és Ryan O’Keeffe, akik hamar sikeresen követeltek maguknak helyet a rock szcénában pulzáló előadásaiknak és klisémentes rock’n’roll dalaiknak köszönhetően. A formációt jelenleg a testvérek mellett Justin Street basszusgitáros és Jarrad Morrice gitáros alkotják.

 

A banda 2007-es Runnin’ Wild című debütáló anyagával hamar felkerült a toplistákra, ahogy a soron következő lemezeik is rendre stabil helyezéseket értek el a toplistákon világszerte. A sikerek megszilárdították a zenekar hírnevét, mindenki számára jelezve, hogy a rock világában igenis számolni kell velük, kereskedelmi sikereik mellett pedig a kiritikusok elismerését is kivíták, 2017-ben az “Év albuma” díjra jelölték őket a Classic Rock Roll of Honour Awards-on.

 

A banda megalakulása óta több mint 1100 koncertet adott szerte a világban, köztük a legnagyobb fesztiválokon is megfordultak, mint a Wacken, a Download, a Hellfest, a Rock am Ring és a Rock im Park. Fáradhatatlan koncertkörútjuk során olyan rockóriásokkal osztoztak a színpadon, mint az Iron Maiden, a a Motörhead és a Rolling Stones.

 

Az Airbourne a klasszikus rock egyik legelközelezettebb fáklyavívője, szinte folyamatosan úton vannak, de a lassulás legcsekélyebb jeleit sem mutatják, a zenekar a rock’n’roll szellemét életben tartva turnézik a világ körül és 2025-ben hozzánk is visszatérnek. Jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők június 18. 10 órától, a teljeskörű jegyértékesítés június 19-én, 10 órakor indul.

 


Fotó: Airbourne