Előadó: | Mystery Gang |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: |
Egri Péter |
Egri Péter |
|
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Rockabilly |
Címkék: | Keressük! |
Eszemet elvesztem én, azt se tudom, hogy hol jár.
Szemed úgy megbabonáz, elvisz engem a láz.
Jaj szegény szívem félek megszakad, ha nem ölelsz forrón sötét éjszakán.
Jaj szegény szívem mondom megszakad, ha nem ölelsz forrón, nem vársz csókkal minden éjszakán.
Refrén
Megszakad a szív, megszakad a szívem, ha nem csókolsz,
megszakad a szív, megszakad a szívem, ha nem ölelsz forrón,
megszakad a szív, megszakad a szívem, ha visszanézek rád, visszanézek rád.
Eszemet elvesztem én, azt se tudom, hogy hol jár.
Szemed úgy megbabonáz, elvisz utánad a láz.
Jaj szegény szívem félek megszakad, ha nem ölelsz forrón sötét éjszakán.
Jaj szegény szívem, mondom megszakad, ha nem ölelsz forrón, nem vársz csókkal minden éjszakán.
Refrén
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál