dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Gereben Zita: Little Pieces

Gereben Zita - Little Pieces

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Gereben Zita
Album: Keressük!
Szövegírók: Szalai Tamás
Zeneszerzők: Gereben Zita
Gyémánt Bálint
Kiadó: Keressük!
Stílus: Jazz
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 10, összesen 4370 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Little Pieces

Happy or not, here I come
Walk trough the rain, I will have some fun
A playful step, I just wanna dance
Let go the conscious, and life's what you get

Loose your head, to find your place
A talk trough the night, a strong embrace
A fistful of joy, fuel for more
It would be fine
If you could enjoy

Smile for a smile, heads up high
It's easy to live, if you don't think how
Aim for a dream, skip the doubts
Every little win, will get you by

Loose your head, to find your place
A talk trough the night, a strong embrace
A fistful of joy, fuel for more
It would be fine
If you could enjoy

Little pieces - We pass them by
Little pieces - Will help you out
Little pieces - Make the world go round
Little pieces

Hand in hand, together as one
A walk in the park with your shoes undone
A soulful cry, an endless laugh
Cherish the pieces that you can get

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Idén is nagy merítés lesz a hazai előadókból a Szigeten

A Sziget kétségtelenül egyik legnagyobb hozadéka, hogy a hat fesztiválnap alatt Budapestre hozza a világ számos, idén is mintegy hatvan országból érkező fellépőinek hosszú sorát, a zenei műfajok sokszínűségét és sok mindent a zenén túl, legyen az tánc, színház, cirkusz vagy egyéb művészeti ág. Headliner sztárokat, nagy kedvenceket, izgalmas zenei és kulturális csemegéket, itthon talán kevésbé ismert, feltörekvő tehetségeket láthatunk többtucat helyszínen, a Szabadság Szigetének 76 hektáros területén. 


„Messze nem elhanyagolandó tény azonban, hogy a Sziget a hazai zenei/kulturális szcéna legnagyobb szereplője is egyben, ahol évente többszáz magyar fellépő teszi teljessé a programot, lehetőséget kapva arra is, hogy túl a saját közönségükön, a világ minden pontjáról érkező látogatók előtt is bemutatkozhassanak”


– emelte ki Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.




 

Ezúttal nézzük tehát a magyar felhozatalt, a Nagyszínpadra "komponált” egyedi koncertektől kezdve, a további nagy helyszínek, mint a Colosseum, a Bolt Party Aréna, a Revolut Színpad fellépőin át, az idén új névvel jelentkező ibis × ALL presents The Buzz, a népszerű dropYard vagy a nettó hazai koncerteket sorakoztató Petőfi Színpadig, 


nem kihagyva a Global Village, a Sziget Beach programjait, és nem megfeledkezve a nem zenei magyar performanszokról sem, melyből lesz bőven tánc, de cirkusz és sétáló utcaszínház is.

 



A Nagyszínpad továbbra is azon hazai fellépőknek ad helyet, akik olyan egyedi koncertekkel készülnek a Szigetre, amelyek egyrészt az újdonság erejével hatnak a magyar közönségre és egy nagy dobbantót jelenthetnek a nemzetközi hírnév felé is.


A sorban első itt Azahriah, aki hosszú idő óta az első olyan itthoni fellépő, aki a headliner előtti sávban kapott helyet.


A nemrég koncert-történelmet író zenész most a Sziget Nagyszínpad, akár 60-70 ezresre duzzadó közönségét igyekszik meghódítani egy speciális show-val, ami tartogat újdonságot a Puskás Aréna közönségének is. Rendhagyó programmal érkezik Beton.Hofi is a Szigetre, aki a világhírű Rajkó Cigányzenekarral kollaborál majd a színpadon. A Sziget Nagyszínpadán ezúttal a teljes, 14 fős - hegedűművészeket, csellistát, nagybőgőst és cimbalmost is felvonultató - zenekar képviselteti magát a műsor egy részében, ahol a Beton.Hofi dalok az ő hangszerelésükben szólalnak majd meg. 


Az idén tízéves Margaret Island első Sziget nagyszínpados fellépésére pedig egy összművészeti produkcióval készül. A koncert során vendégeik lesznek a Szegedi Kortárs Balett nemzetközileg is nagy sikert arató táncosai. 




Folytatva a nagy helyszínek sorát a Revolut Színpadon lesz látható a Platon Karataev vagy az Analog Balaton, a Bolt Arénában lépnek fel – mások mellett – a Next Level partysorozat alapítói, Dublic és B’Andre valamint a Be Massive brand-et képviselő Metha is. A Colosseum pedig több, mint húsz hazai fellépőnek ad helyt a különböző napokon és idősávokban, érdemes a Sziget weboldalán elkalandozni.


 

 

A dropYard a Sziget hip-hop és rap színpada, ahol a nagy nemzetközi merítés mellett szépszámmal mutatkoznak be a műfaj hazai képviselői is. A teljesség igénye nélkül csak néhány név: itt lesz majd Pogány Induló és Ótvar Pestis, 6363, Sisi, Bongor vagy Lil Frakk. 


The Buzz lett az Európa Színpad új neve, ami nem véletlen, hiszen a kezdetektől az volt a cél, hogy az itt fellépő zenekarok körül legyen egy kis buzz. A sorban pedig a hazaiak: Co Lee, Elefánt, Freakin' Disco, The Anahit, iamyank, Jazzbois.


A Sziget Beach az a helyszín, ahova el lehet vonulni a nagy nyüzsgésből, ha valaki egy kis nyugalomra, pihenésre vágyik, itt a több, mint harminc hazai közt fellép majd Barabás Lőrinc Solo, Superflake, Zsüd, Naga & Beta és olyan Dj csapatok, mint a Hulable, az Eclipse Bali, a Budapest Calling, a Syndanz, a Treehouse crew és a Sandbox. A Global Village egy sziget a zenei óceánban, ahol a fesztiválozók különböző kultúrák hangzásvilágát fedezhetik fel a tradicionális zenétől az elektro-world-ig, magyar részről - többek mellett - a Besh o Drom, a Bohemian Betyars, a Duckshell, a Romano Drom vagy ZitheRandom közreműködésével.


A Petőfi Színpadon a legnagyobb a magyar zenekarok sűrűsége, említsünk néhányat is közülük: Esti Kornél, Ivan & The Parazol, Abigél, Anna and the Barbies, Sziámi, a metál vonalon pedig a LAZARVS és a Devil’s Trade. Idén is a Sziget árnyas északi csúcsát tölti meg programokkal a LightStage, a nemzetközi fellépők mellett természetesen hazaiakkal is, mint a Voice győztes Szakács Erika vagy a The Curious Kind.



 

A nem zenei programokban pedig szintén szemezhetünk a magyarok közül: a Színház és Tánc helyszínen ott lesz az AHA Kollektíva, Oberfrank Réka, Cserepes Gyula, Tózsa Mikolt és a Sleeping Beauty Project, a sétáló utcaszínházak közt a Brass On The Road és az Óriás Buborék Show, a Cirque du Sziget nagysátrába pedig visszatérnek a Baross Imre Artistaképző növendékei legújabb darabjukkal. Évek óta nagy siker a Szigeten a Karzat Színház utcaszínházi előadása, a Vándor Vurstli is, ahol ismét képviselteti magát a Magyar Zsonglőr Egyesület, és itt lép fel Nizsai Dániel bábművész is. 


A Global Village programhelyszínén a Magyar Kör Egyesület táncházai várják az érdeklődőket. Természetesen a Magic Mirror programjában is helyet kaptak a hazai fellépők:


mïus koncertje, a Triton bulija és a The Pamperers workshopjai mellett az idei év záróbuliját három progresszív hazai csapat együttműködése szolgáltatja. Szintén ezen a helyszínen tekinthetik meg a látogatók a Trojka Színházi Társulás előadását Gryllus Dorka rendezésében, Lakatos Márk főszereplésével, illetve a szombati napon a Sziget Comedy színpadán is két hazai fellépő nevetteti meg a közönséget Nagy Kitty és Said Dániel személyében. A dropYard break, hip-hop és dance programkínálata a legjobb hazai táncosokat és csapatokat vonultatja fel a Cypher Town szervezésében, a Medence Csoport által kurált ArtGarden programkínálata pedig a hazai képzőművészeti szereplők sorát mutatja be.


Részletes programot, legyen bár hazai vagy nemzetközi, a Sziget weboldalán találhatunk, ahol érdemes kattintani a jegy menüpontra is, mert június 6-án 23 óráig áll még a kedvezményesebb bérletvásárlási lehetőség.


Fotók: Sziget