Előadó: | Szép nyári nap musical |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: | Keressük a szövegírót! |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Pago,Pago,Pago,Pago..
Pago,Pago,Pago,Pago..
Na, akkor most figyeljenek!
Refr:
Pago, Pago-Lángra gyúl az ember.
Pago, Pago-Felhőtlen az ég.
Pago, Pago-Táncot jár a tenger.
Pago, Pago-Boldog vagyok én.
Mikor partra vetett a víz
sok-sok kókuszpálmát láttam,
aztán lányok jöttek,felém jöttek
a vakító napsugárban.
és a legszebbik így szólt:
Apám a nagyfőnök vár!
Addig maradj itt, amíg jól esik
Mert ő nem bír velünk már!
Refr:
Pago, Pago...
Mikor ellepne már a víz,
és egy szigetet sem találok
Mindig eszembe jutnak a pálmafák
és eszembe jutnak a lányok.
Akkor megrázom magam
újra szembe úszok az árral
és a világért sem cserélnék
az egész világgal!
Refr:
Pago, Pago..
Refr:
Pago, Pago..
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál