dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
UnderLine: Tudod egy testvér

UnderLine - Tudod egy testvér

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: UnderLine
Album: Keressük!
Szövegírók: SeGa
Hollacheck
Prime
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 7046 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Tudod egy testvér

Verse 1: (SeGa)

A testvériség érem én az aranyszínűt kérem
Mindörökké mellettetek ha izzik a vérem
Csináljuk a balhét és rántjuk a szajrét
Szedjétek, igen szedjétek szét!
----
Hollacheck, Creep, és Prime is itt van
Mert mi sohasem hagyjuk egymást szarban
Kiállunk érted is, ha úgy adja az ég
Sikolts ha azt érzed hogy nem fog a fék
----
Leteszed a voksot ha bennünk bízol meg
Mindegyikünk képes és a halálba megy
Érted ha arról van szó, de miért nem léptem,
Közelebb hisz örökre veled testvérem
----

Verse 2: (Creep)

Ha betalálsz csapatban én a brigádommal érkezek
És kettőnk közül te fogsz távozni véresen
Széles-e világon ezt mindenki tudja
Aki Creep-el kezd az a rövidebbet húzza
----
Igazi barátok ilyenkor mindíg mellettem
A barátságukra bizony, rövid idő alatt szert tettem
Szarakodj csak ember, de betalállak egyszer
Fetrengni fogsz az utca szennyben
----
A testvérek mindíg mellettem állnak
Így közelebb jutnak az érzések a vágyak
Többre mire várjak? elég lesz nekem
Ha nem tetszik akkor nyald meg a seggem
-----

Refrén: (2x)

Egy testvér aki mindíg mellém áll
Miénk ez a világ ugye tudod már?
Számíthattok rám amig itt leszek
A szarból és a gányából mindíg kiszedlek
----

Verse 3: (Hollacheck)

A kezem jó helyen ugyanúgy mint te mellettem
Összetartás miben élvezhetem az életem
Boldog vagyok mert tudom végig velem
Lesztek és mindíg fogjátok az én kezem
----
Mint egy kis család miben sok barát egy helyen
Tudom ez a hely ahol én örökké élvezhetem
Hogy sötétségben sincs egyedül a lelkem
Nem lenne rá szavam hogy azt kifejezzem
----
Hogy én értetek élek hogy én értetek érzek
És ha kell tudom én kínhalálba vérzek
Számomra ez a lényeg
Számomra ti vagytok az élet
----
A gondolat mely engem nyugtat és mesélhet
Egy bilincs a kezemen a másik a tieteken
Azt kívánom az élet ennél soha rosszabb ne legyen
Miattatok kelek fel én minden reggel
----
Próbálok örömet szerezni akármilyen tettel
Ha rossz lenne a kedvem ti jóvá teszitek
Minden ami jön én csak szívből merítek
Felétek ha balhé van kiálltok az oldalamon
Értetek akár az összes pénzem odaadom
----

Verse 3: (Prime)

Ha Prime-al kezdesz haver kössd fel a gatyádat
Mert nem véd meg az anyád, mikor szájba váglak
De ez most nem lényeg félre az erőszakot
Inkább végezd el a 8 általánost
----
A testvérek legalább mellettem állnak
Nem úgy mint a verebek kik folyton fikáznak
Ezek az emberek nem jutnak semmire
Szaladnak a fröccsért a kibaszott restibe
----
Röviden ennyi Prime Mc szövege
Ezért lesz büszke rám az öregem
Röviden ennyi Prime Mc szövege
Ezért lesz büszke rám az öregem
----

Refrén: (3x)

Egy testvér aki mindíg mellém áll
Miénk ez a világ ugye tudod már?
Számíthattok rám amig itt leszek
A szarból és a gányából mindíg kiszedlek
----

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

ZamJam - Zamárdiban indul a nyár

Idén Zamárdiban indul a nyár! Charlie, a Hot Jazz Band fellépésével, nyárindító tűzijátékkal, dj-kkel, akusztikus és jazz koncertekkel, kertmozis filmmaratonnal, beszélgetésekkel, impro-színházzal és még számtalan ingyenesen látogatható programmal vár mindenkit a Balaton partjára május 31. és június 2. között a ZamJam.




A MOL Nagyon Balaton csapata 2013 óta dolgozik azon, hogy minden évben bemutassa a magyar tenger ismert és rejtett kincseit, elsősorban az izgalmas és tartalmas kulturális kínálaton keresztül. A Zamárdi ZamJam idén két alkalommal és rendhagyó formátummal jelentkezik: a nyár legelején és legvégén javarészt ingyenes programok egész sorát vonultatja fel közel 30 helyszínen. A május 31. és június 2. közötti programsorozattal


a „Zamárdiban indul a nyár!” szlogen szellemében a szervezők a főszezont megelőző időszakban szeretnék felhívni a hazai turisták figyelmét arra, hogy már ilyenkor is érdemes a Balatonhoz látogatni. 


Ezen a hétvégén Zamárdiban kinyit a szabadstrand, meg lehet mártózni a csodás tihanyi panorámájú vízben, lehet sup-olni és fel lehet keresni a környék teraszait, éttermeit, falatozóit.


A ZamJam keretében a vízparti MOL színpadon június 1-jén a Hot Jazz Band és Charlie koncertje után nyárindító tűzijáték várja a vendégeket.  A háromnapos program részeként a kilátónál akusztikus és jazz-koncerteket hallgathatnak meg az érdeklődők a Müpa, a Budapest Jazz Club és a Magyar Jazz Szövetség válogatásában. A Parti Bisztrónál a Be Massive Horizon, vagyis DJ Metha lép színpadra, miközben állandó filmes stábja a csodás vízpartot mutatja be. A Rozmaring Étteremben DJ Venom és vendégei, többek között Jumodaddy, KRSA, Dj Turner és Dj Bootsie forgatják a lemezeket.



A Kertmozi hajnalba nyúlóan vetít hamisítatlan balatoni filmeket a ZamJam Filmmaraton alkalmával. A Magyar Mozgókép Fesztivál „Ma este gyilkolunk” című premierfilmje kapcsán Koltai Róbert és az alkotók mesélnek forgatási élményeikről. Szombaton Földessy Margit és a Szindra társulat impro-színháza két alkalommal is várja a nézőket, a késő esti előadás vendége a “régi Margitos” Fenyő Iván lesz. 


A Líra Irodalmi Teraszon Steigervald Krisztián generációkutató tart előadást a generációk harcáról - Hogyan értsük meg egymást- címmel, majd vasárnap a ZAM teraszán Koltai Róberttel Gaál Ildikó beszélget a nemrég megjelent Koltai 80. című könyvről.


A gasztronómia iránt érdeklődők a vízparti Gasztro Kult & Art helyszínen Balaton környéki food truckok ételkínálatából válogathatnak a Creativ Kitchen és a Rolling Chef jóvoltából, valamint balatoni borokat kóstolhatnak a Laposa, a Kányavári és a Balatoni Bor és Stari Sör kínálatából. Hagyományteremtő szándékkal idén először rendezik meg az I. Zamárdi Bortúra sétáló borkóstolóját, ahol több mint tíz helyszínen helyi és dél-balatoni pincészetek borait kínálják.


ZAM ART címmel Bereczki Kata balatoni képei lesznek megtekinthetők egy, a város különböző pontjai feltűnő, vándor pop-up kiállításon. Megnyitja kapuit a Zamárdi-Kőhegy Művésztelep is, ahol Munkácsy-díjas alkotók munkafolyamatába tekinthetnek be az érdeklődők, az eseményt kiállítás zárja. Aki pedig szívesen alkotna, ki is próbálhatja tehetségét egy balatoni tájképfestő workshopon Szalai Krisztián festőművész vezetésével megörökítve az egyedülálló tihanyi panorámát.


Szombaton Bársony Bálint zenekarának Hangszersimogató interaktív gyermekkoncertje, míg vasárnap a Kiskalász zenekar koncertje és a Líra Gyerek Terasz Dr Szuri kalandjainak könyvbemutatójával várja a legkisebbeket. A híres Zamárdi Kalandpark mellett a Gokartpálya is kinyit ezen a hétvégén, a nap legjobbjai pedig a MOL Nagyon Balaton fesztiváljaira, eseményeire nyerhetnek belépőt. A hétvége mindkét napján kézműves és termelői piac várja a helyi ízekre kíváncsi közönséget a Piac téren és a Patkó piacon.


Harmadik alkalommal rendezik meg a ZamJam Kupa, kispályás labdarúgó bajnokságot, ahol a Magyar Borászválogatott, a Magyar Újságíró Válogatott, a Művészválogatott és a Magyar Öregfiúk Ligaválogatott mérkőzik meg a Zamárdi Öregfiúk Válogatottjával.


A ZamJam idei második “felvonása” a nyár végi STRAND Fesztivál kísérőeseményeként valósul meg. Ebben az időszakban tízezrek érkeznek a Balaton déli partjára, a ZamJam csapata pedig napközben a környék teraszait, éttermeit ajánlja majd a vendégeknek azzal a szándékkal, hogy a fesztivál miatt idelátogatók kedvet kapjanak ahhoz, hogy máskor is visszatérjenek Zamárdiba és a Balaton partjára.




 „Az elmúlt években Zamárdi a Balaton egyik legfontosabb, pezsgő kulturális központja lett, köszönhetően azoknak a nívós fesztiváloknak is, amelyek minden évben turisták tízezreit vonzzák a déli partra. Ezek a programok nemcsak turisztikai célokat szolgálnak, de lehetőséget teremtenek arra is, hogy Zamárdi látványosan fejlődjön, az itt élők és az itteni nyaralók egyre jobb minőségű városban érezhessék otthon magukat, a nyugodtabb hetekben, hónapokban is. A MOL Nagyon Balaton programjai, a Balaton Sound és a STRAND fesztivál mellett 


a ZamJam célkitűzése elsősorban az, hogy bemutassuk a városunkat, az ismert és rejtett kincseinket, igazán nívós kulturális programokkal, rengeteg helyszínen.


Az idei évben rendhagyó módon a ZamJam június legelején Zamárdiban indítja a nyarat, amikor a szándékunk szerint már nyitva lesz a város: az éttermek, a fagyizók, teraszok, a kalandpark és természetesen strandolásra és suppolásra is lesz majd lehetősége azoknak, akik a Balaton talán legszebb panorámájú strandját választják az első megmártózáshoz. Arra bíztatom a helyieket, hogy minél többen mutassák meg magukat, nyissanak ki ezekben a napokban, a turistákat pedig arra, hogy látogassák meg ezt a vendégszerető várost, ahol egész évben jó szívvel várjuk önöket” – emeli ki Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere, a rendezvény fővédnöke.


További információ: https://www.facebook.com/zamardijam

 

Fotók: ZamJam