Előadó: | Anna & the Barbies |
---|---|
Album: | ANEM! |
Megjelenés: | 2012 |
Hossz: | Keressük! |
Szövegírók: |
Pásztor Anna Pásztor Sámuel |
Pásztor Anna Pásztor Sámuel |
|
Kiadó: | CLS Records |
Stílus: | alternatív rock |
Címkék: | Keressük! |
Hush hush, be quiet
Stop inside your heart that mad riot
Even the stars on the sky
Looking down merciful tonight
So won’t you give yourself a chance
Hush hush, be quiet
Stop inside your heart that mad riot
Even the stars on the sky
Looking down merciful tonight
So won’t you give yourself a chance
You’ve fought through 1000 wars
Don’t feel like dying in anyone’s arms anymore
You’ve rebelled and yelled, ‘till all the powers you’ve held
But your crown bled like thorns through your heart
Hush hush, be quiet
Stop inside your heart that mad riot
Even the stars on the sky
Looking down merciful tonight
So won’t you give yourself a chance
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál