Előadó: | Anna & the Barbies |
---|---|
Album: | Medallion |
Megjelenés: | 2007 |
Hossz: | 4:46 |
Szövegírók: |
Pásztor Anna |
Pásztor Anna Pásztor Sámuel |
|
Kiadó: | CLS Records |
Stílus: | Alternatív |
Címkék: | Keressük! |
refr.:
most érzem, hogy jó,
már érzem, hogy jó
egy kicsit várj, még ne mozdulj,
ez így jó, most olyan jó.
verse1:
hallom a hírt, holnap itt a vég.
nem hiszem el, most mégis elfutnék,
de mozdul a vágy, lassan elolvad már a világ.
oh, én nem tudom, hogy ki,
miért vagy, és meddig még!
refr.:
most érzem, hogy jó…
verse2:
nem vagyok már
se tiszta, se hófehér.
nem vagyok boldog,
de boldogtalan se még,
de mozdul a vágy,
lassan elolvad már a világ
oh, én nem tudom, hogy ki
miért vagy, és meddig még!
refr.:
most érzem, hogy jó…
rap:
sajnálom, hogy ennyire szeretlek,
és sajnálom, hogy te nem.
sajnálom, de nem szégyellem,
hogy tetszettél nekem.
sajnálom, hogy amikor kérdezted,
én rögtön azt mondtam: igen!
sajnálom, hogy amikor jó volt,
én őszintén élveztem.
sajnálom, az orrom, a hajam,
hogy nem hosszabb, vagy rövidebb.
sajnálom, hogy én csak én vagyok,
majdnem az, de csak majdnem.
én kölcsönadtam játszani,
te meg elhagytad a szívem,
sajnálom, de egy kis időre,
most jobb, ha elteszem…
sajnálom, hogy ennyire szeretlek,
és sajnálom, hogy te nem…sajnálom…
de leginkább neked kéne sajnálnod,
hogy mindebből nem érezhetsz semmit sem!
refr.:
most érzem, hogy jó…
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál