dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Magashegyi Underground: Megijedt lovakon

Magashegyi Underground - Megijedt lovakon

on on on on on
Tegnapután
Előadó: Magashegyi Underground
Album: Tegnapután
Megjelenés: 2013
Hossz: 4:17
Szövegírók: Tariska Szabolcs
Toldi Miklós
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Tom-Tom Records
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 19, összesen 10565 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Megijedt lovakon

Nélkülünk múlnak el a legszebb éveink, ha vársz
A mában járni kell, az áram partra lök, ha állsz

Megijedt lovakon vágtató éjszakákon át
Kereslek. Úgy, mint rég, mutass meg magamnak, ha még látsz
Merengő csendidőd jéghideg hálótárs
Nem múló tél vagy, így minden nap időpazarlás

A megszokás, bús türelem
Katatón, szavanincs kötelem
Ébredj fel, légy eleven
Kifakadt valahol a szerelem

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Nyári programokkal várja a közönséget a Thália Színház Salföldön

Nyári eseménysorozatot szervez a Thália Színház Salföldön: 47 programmal, köztük kamaraelőadásokkal, koncertekkel és gyermekprogramokkal várja a közönséget a Thália Nyárikert június 14. és augusztus 24. között.

 

A tavalyi siker után az idén nyáron is megnyitja kapuit a színház nyári játszóhelye, fedett színpaddal és 250 fős nyitott nézőtérrel, a Balaton északi partjától három kilométerre elhelyezkedő Salföldön.


Az idei kínálatban a tavalyinál is több produkció és koncert kapott helyet, valamint két bemutatót is tartanak. Június 14-én egy ősbemutatóval nyitják meg a Thália Nyárikertet: Molnár Piroska főszereplésével láthatja a közönség a Madám Bizsu című képzeletbeli dokumentumjátékot, amelyet Göttinger Pál írt és rendezett. A darabban színpadra lép még Bordás Barbara, Mórocz Adrienn és Hevesi László. Egy új gyerekdarab is látható lesz Kippkopp és Tipptopp címmel, Mórocz Adrienn rendezésében.


A Thália Színház további három előadással érkezik Salföldre: a Killer Joe, a Nőt vagy életet! és a Szajré is szerepel a programban.


A kaposvári Csiky Gergely Színház társulata két darabot játszik: a Dunakanyar és a Variációk egy rablásról című produkciót.


A válogatásban szerepel többek között a Loft, a Székely Stand up Domokos László előadásában, a Loveshake - Szabó Győző és Rezes Judit produkciója -, az Egy életem: Mucsi Zoltán önálló estje és a Fedák Sári című darab, amely Szűcs Nelli önálló estje. Utóbbi a Nemzeti Színház produkciójaként érkezik a Thália Nyárikertbe.


A több mint 11 gyerekelőadás között van az Állati La Fontaine, a Babszem Jankó, a Bohóc a pácban, a Boribon nyaral, a Csizmás kandúr, a Csukás-mese (Süsü és barátai) és a Lúdas Matyi is.


A Thália Nyárikertben fellép többek között az Anna & The Barbies, a Kaukázus, az Európa Kiadó, Miklósa Erika, valamint több dzsessz-koncerttel is várják a közönséget.





Fotók: Thália Színház