dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Takáts Eszter: Kicsi lány (ft. Molnár Zoltán)

Takáts Eszter - Kicsi lány (ft. Molnár Zoltán)

off off off off off
Jönnek csodák
Előadó: Takáts Eszter
Album: Jönnek csodák
Megjelenés: 2023
Hossz: 3:55
Szövegírók: Takáts Eszter
Zeneszerzők: Takáts Eszter
Kiadó: Szerzői kiadás
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 279 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Kicsi lány (ft. Molnár Zoltán)

Ez itt a végtelen
Formázza énekem
Megélem, nem vitás
Létünk az alkotás

Távcsövünk messze lát
Templomot, orgonát
Harapni harmatot
Álmodni jó nagyot

Fények vonulnak el
Harsogó lélekkel
Utánuk kis folyó
Kavicsok, szélhajó

Hajában napfonat
Őszülő alkonyat
Sellő a véremben
Fürdőzik fényemben

Mezítláb harmaton
Megélni jó nagyon
Ne kérdezd, mondja el
Nem mondja, engedd el

Tudatban végtelen
Nem öli félelem
Országom kis hajó
Sorsom a nagy folyó

Sóhaj a füstön át
Páratelt éjszakák
Reggel egy kis sziget
Megcsendesült liget

Ez ám a nagy titok
Hallgatni jó nagyot
Változnak évszakok
Letűnnek korszakok

Utazom élteken
Veletek léteken
Szirmaim szerteszét
Többi csak testbeszéd

Életem állomás
Sebek és forradás
Ajtómat megnyitom
Magamat vállalom

Ez itt az életem
Formázom szüntelen
Átfújja őszi szél
Kicsi lány nem beszél

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Számos szakmai és zenei fellépővel vár az idei MCC Feszt

Neves nemzetközi és hazai szakmai előadók mellett könnyűzenei koncertek is várják a közönséget a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett MCC Feszten augusztus 1-jétől 3-ig Esztergomban. Az esemény zenei fellépői között lesz a Follow the Flow, a Margaret Island, a Tankcsapda és Majka.




A Kárpát-medence legnagyobb tehetséggondozó intézménye által negyedik alkalommal szervezett eseményen a politika és gazdaság aktuális kérdéseinek áttekintése mellett a kultúra, a történelem, a gasztronómia, az e-sport és a stílus iránt érdeklődők számára is kínálnak programot.

 

Az eseményen olyan neves nemzetközi előadók is részt vesznek, mint Chris Rufo, a harvardi plágiumbotrány feltárója, C. Raja Mohan író, India külpolitikájának egyik legnevesebb szakértője és Dan Schnur, Kalifornia legismertebb politikai tanácsadója, a UC Berkley professzora.


A nemzetközi előadók között van Peter Frankopan, az Oxfordi Egyetem Bizánckutató Központjának igazgatója, Kai Diekmann, a Bild-Zeitung egykori főszerkesztője. A fesztivál vendége lesz Matt Goodwin, a Kent Egyetem politológia professzora, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb Substack platformjának szerzője és Chaya Raichik, a tantermi aktivizmus elleni harc éllovasa, a Libs of TikTok alapítója. Emellett elfogadta a meghívást a rendezvényre Lauren Chen, kulturális és politikai témák véleményvezére, többmilliós eléréssel rendelkező influenszer.


A fesztivál látogatói olyan neves előadókkal és zenekarokkal találkozhatnak, mint a Blahalouisiana, a Valmar, a Balkán Fanatik, a Budapest Bár, az Irie Maffia, valamint a Csík Zenekar, a Random Trip, Paulina és a Parno Graszt.




Emellett találkozhatnak az érdeklődők Manuellel, Metzker Viktóriával, Regán Lilivel, Jaurival valamint Pixa-val és a Lofti Begi & Friends-el. Fellép továbbá a Nox a Mehringer, a 4S Street, a Kacaj, a Kultúrkör, Hangácsi Márton, Szivák Zsolt, valamint az előadók között van Yamina, Andro, Willcox, Szeresd a Trashem Bébi és az Erős vs Spigiboy.


A Suzuki Folk Sátorban Pálházi Bence és zenekara, Nagy Csomor András és zenekara, a Tűz lángja zenekar és a Fanfara Complexa gondoskodik a jó hangulatról, valamint fellép a Magyar Nemzeti Táncegyüttes is.


A programok a korábbi évekhez hasonlóan túlnyomó többségben idén is ingyenesen látogathatóak, a jelenleg még kedvezménnyel megvásárolható háromnapos bérlettel pedig teljessé válik a fesztiválélmény.


Az idén is ingyenesen lesz látogatható az Edu sétány, a napközbeni szakmai programok és az esti zenei programok egy része.


Fotók: MCC Feszt