dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Filmzenék: Vruc vetar - Forró szél

Filmzenék - Vruc vetar - Forró szél

off off off off off
Album: nincs kép
Miről szól a(z) 'Vruc vetar - Forró szél' dalszöveg ?
Ebben a versben a szerző arról beszél, hogy mindennek eljön az ideje, hogy elmúljon vagy elmenjen - a madarak elszállnak, a nőt kikíséri a férfi, sőt, mindenki elindul az élet útján. A változások közepette azonban ott lüktet a remény, hogy a szív visszatér. A vers végén a bizonytalanságot hangsúlyozza; nem tudjuk, hol vagy mikor történnek meg a dolgok. A most adio" ismétlése pedig a búcsúzás és a végső elengedés pillanatát erősíti meg. A vers alapvetően az elmúlásról
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 12, összesen 80954 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Vruc vetar - Forró szél

Jednom odletece ptice
Ulice nase ostace bez sunca
Covek ispratice zenu
Dugo na vetru jos stajace sam
Jednom odlazi svako
Putem svog zivota
Na rastanku samo srce kaze
Ja cu se vratiti

A sad adio
A sad adio
I ko zna gde?
I ko zna kad?

Egyszer elszállnak a madarak
Az utcáink nap nélkül maradnak
A férfi ki fogja kísérni a nőt
Sokáig fog állni a szélben
Egyszer mindenki elmegy
Az élet útján
A váláson csak mondja a szív
Én még visszajövök

Most adio
Most adio
És ki tudja hol?
És ki tudja mikor?

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

A Velencei-tónál indul június végén a Magyar Tavak Fesztiválja

Az idén június 28-án és 29-én a Velencei-tónál indul immár negyedik alkalommal a Magyar Tavak Fesztiválja, amely a kultúrát, a sportot és a természet szépségeit ötvözi.

 

Az országos fesztivál július végén a Tisza-tónál, majd augusztus végén a Balatonnál folytatódik. Június 28-án, pénteken gálakoncertet rendeznek a Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon Az ének értelme címmel.


Az idei Magyar Tavak Fesztiválja gálakoncertjein Miklósa Erika mesterképző énekiskolája, a Kvintesszencia hallgatói mutatkoznak be. 


A világhírű operaénekesnő közreműködésével tíz énekművész mutatja meg tehetségét, egyúttal bepillantást nyerhet a közönség az oktatási metódus, az énekképzés, az előadói mesterség elsajátításának kulisszáiba.


A koncert-talkshow repertoárja a mesteriskola sokszínűségét tükrözi


A klasszikus szerzők mellett megjelenik a dzsessz és a könnyű műfajok, a musical és az operett, valamint magyar nóták is elhangzanak.


A koncert közreműködői között van András Gábor Róbert, Bojtos Luca, Budai Beatrix, Dobrita Roland, Gáspárik Szilvia Klára, Iván Szandra, Subedi Anna, Szabó Bence, Szakács Erika és Szenthelyi Krisztián. A zenei vezető Szüts Apor, az előadás rendezője Novák Péter.


A második napon, június 29-én, szombaton a kerékpározásé lesz a főszerep


A résztvevők a Velencei-tavat tekerik körbe, majd az egyes megállókon a Velencei-tó térséghez szorosan kötődő, neves előadók várják őket produkcióikkal.


Délelőtt 9 óra 30 perckor a Vintage Dolls lép fel a Halász-kastélyban. Az énekes trió és kísérő zenekara az 1930-as, '40-es évek híres amerikai többszólamú dalait dolgozza fel. Műsoruk megidézi a múlt század közepének zenei világát, a korra jellemző megjelenésbeli elemekkel ötvözve.


A pákozdi Katonai Emlékparkban 11 óra 15 perctől latin dzsessz piknik várja a közönséget Fehér Lili (ének, zongora), Horváth Márk (gitár) és Stencl Tamás (szaxofon) fellépésével.


A dinnyési Hagyományőrző központban 13 órától népzenei dallamok hangzanak el Czeilinger Izabella, a Zeneakadémia népdalénekese és barátai előadásában.


A Velence Resort & SPA kertjében 15 óra 20 perckor az Operavarázs Jónás Krisztával és Rezsnyák Róberttel című műsorral várják a közönséget.

 

 

 Fotó: illusztráció/Freepik