Előadó: | Kiscsillag |
---|---|
Album: | Greatest Hits Vol.1. |
Megjelenés: | 2006 |
Hossz: | 0:00 |
Szövegírók: |
Lovasi András |
Lovasi András |
|
Kiadó: | Megadó Kiadó |
Stílus: | alternatív rock |
Címkék: | Keressük! |
Én elkísértem a tévelygést egy kacskaringóra
Egy kicsit lejjebb jöttünk fel újra
És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része
Szegény Jávor Pál
Biztos sokat smároltál
Le ronda nőt
Csak odarakták eléd
Fogtad a fejét
És megvolt
Én megszerettem a tévelygést
A pingvint az északi sarkról
A pornósztárt, aki ondóért harcol
A szerelmest, aki ott állt végig
De nem jött senki érte
És az időt, ami vissza van miért ne
Szegény Jávor Pál
Biztos sokat smároltál
Le ronda nőt
Csak odarakták eléd
Fogtad a kezét
És megvolt
Szegény Jávor Pál
Biztos sokat smároltál
Le ronda nőt
Csak odarakták eléd
Fogtad a fejét
És megvolt
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál