dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Ektomorf: Anger

Ektomorf - Anger

off off off off off
Redemption
Előadó: Ektomorf
Album: Redemption
Megjelenés: 2010
Hossz: 3:28
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: AMF Records
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 6, összesen 3593 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Anger

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Az egyetemi közösségek találkozásának egyik legfontosabb nyári színtere lett az EFOTT

500 EFOTT-bérletet ajánl fel a Kulturális és Innovációs Minisztérium a külhoni felsőoktatási intézmények számára


– jelentette be Dr. Hankó Balázs, a minisztérium államtitkára az EFOTT sajtótájékoztatóján. A fesztivált, amely az egyetemi közösségek egyik legfontosabb nyári találkozási pontja, július 10. és 14. között rendezik meg a Velencei-tó partján, olyan előadók részvételével, mint Azahriah, Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk vagy éppen a Punnany Massif.



 

Az EFOTT több mint 100 aktivitással, több mint 20 egyetem részvételével és több mint 40 kipróbálható sportággal várja az érdeklődőket július 10. és 14. között a Velencei-tó partján. Olyan előadók koncerteznek majd, mint Azahriah, Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif.




„Ez a fesztivál továbbra is a hallgatóké. Az EFOTT az egyetemi közösségek találkozásának színtere, amely szórakozásra és szakmai találkozásokra egyaránt lehetőséget ad” – vallja Eszterhai Marcell, a jogtulajdonos Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája elnöke.


Dr. Lasztovicza Gábor fesztiváligazgató hangsúlyozta: az EFOTT a legtartalmasabb nappali programlehetőségeket szeretné kínálni a nyári zenei fesztiválok közül, nyitva a családok felé is. 14 év alattiaknak, szülői felügyelettel ingyenes lesz a belépés, és új, önálló jegytípust is bevezettek a fesztivál a nappali eseményeire.




Az idei EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz, a központi gondolata pedig a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása.

„Elsősorban műszaki vívmányokat mutatunk be a fesztiválon, digitalizáció és fenntarthatóság témakörben. Különféle kiterjesztett valóság-megoldásokkal, applikációkkal is találkozhatnak a látogatók. Bemutatkozik a Smart Flower, vagyis az okos napraforgó is, amely a nap irányának megfelelően forog és gyűjti a napenergiát. 


Az így termelt energiát 100 százalékban felhasználjuk, például mobiltelefonok töltésére”


– fogalmazott Kovács Levente, a házigazda Óbudai Egyetem rektora.




„A magyar felsőoktatás versenyképes, vonzó, identitásőrző és közösségépítő. Versenyképes egyetemeink vannak, amelyek vonzók is, hiszen már több mint 310 ezren vannak a felsőoktatásban. Identitásőrző és közösségépítő szerepünk is van, tehát nemcsak tudást teremtünk, hanem egyetemi közösséget is” – hangsúlyozta Dr. Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára az EFOTT fesztivál beharangozó sajtótájékoztatóján.

Az államtitkár bejelentette: a Kulturális és Innovációs Minisztérium 500 EFOTT-bérletet ajánl fel a külhoni felsőoktatási intézmények számára.


Az EFOTT idei kínálatában a borkultúra is kiemelt szerepet kap


„A „Buborékok Nyara” rendezvénysorozat részeként az EFOTT-on is népszerűsíteni fogjuk a magyar borkultúrát. Szeptembertől pedig három magyar egyetemen indítunk Borkatedra szemináriumot a magyar borról”


– jelentette be a sajtóeseményen Rókusfalvy Pál miniszteri biztos.

 

Fotók: EFOTT