Előadó: | Romantic |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: |
Orbán Tamás Jakab György |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Ezer éve már egy legenda űz.
Van egy férfi aki maga a tűz.
Csupa kéj és vad szenvedély.
Gitártokkal jár a fekete árny
Mert ha sírni lát egy gyönyörű lányt
Leborul és felzeng a húr
LÁTOD DESPERADO
ZÚG A SANTIAGO
ÚGY SÍROK DESPERADO
VÁROM ÉVEK ÓTA
HOGY SZÓLJON MÁR A NÓTA
SZÖKTESS MEXIKÓBA
(2x)
Szívem mélyén,mint a kubai nyár
mindent felperzselt a szerelem nyár
testem ég, kívánlak rég
majd ha értem szól a vad szerenád
veled tűnök el a tengeren át
Mire vágysz? megfojt a láz
LÁTOD DESPERADO
ZÚG A SANTIAGO
ÚGY SÍROK DESPERADO
VÁROM ÉVEK ÓTA
HOGY SZÓLJON MÁR A NÓTA
SZÖKTESS MEXIKÓBA
(2x)
LÁTOD DESPERADO
ZÚG A SANTIAGO
ÚGY SÍROK DESPERADO
VÁROM ÉVEK ÓTA
HOGY SZÓLJON MÁR A NÓTA
SZÖKTESS MEXIKÓBA
(4x)
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál