Előadó: | Venus |
---|---|
Album: | Egy új érzés |
Megjelenés: | 1999 |
Hossz: | 4:27 |
Szövegírók: |
Kellermann Kristóf |
Kellermann Kristóf |
|
Kiadó: | SonyBMG |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Álltam már középen
De ellöktek hamar
Nem féltem a sötétben
De a fény sem zavart
Szerényen megéltem
De láttam csillogást
Idáig jutottam
Ez is csak egy állomás
Bár tudnám, hová megyek
Még keresem az életet
Vár valahol, és elérem
Minden nap közelebb érzem
Egy újabb érzés, a régi után
Nincs már, mi felkavar
Egy újabb kérdés, egy másik után
A válasz már nem zavar
Egy újabb érzés, a régi után
Nincs már, mi felkavar
Egy újabb lépés a másik után
Nem kell, hogy visszatarts!
Kértek, és én nem adtam
És nem vigyáztak rám
Hittem, de volt, hogy feladtam
De te bátorítottál
Bár tudnám, hová megyek
Még keresem az életet
Vár valahol, és elérem
Minden nap közelebb érzem
Egy újabb érzés...
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál