Előadó: | Zanzibar |
---|---|
Album: | Nem vagyok tökéletes |
Megjelenés: | 2001 |
Hossz: | 3:37 |
Szövegírók: |
Sidlovics Gábor (Sidi) Sidlovics Gábor |
Sidlovics Gábor (Sidi) Nagy Gábor (Gabszi) |
|
Kiadó: | EMI |
Stílus: | Alternatív rock, pop-rock |
Címkék: | Keressük! |
Megváltozott mindennapok mindig követnek
Vég nélküli hazugságok mindig jöhetnek
De jókedvemet el nem hagyom, annyit nem érsz már
Túl sok minden vár még rám, nem is sejted tán
Én ott leszek, ha bajban vagy, ezt megígértem rég
Megtartom a titkaidat, s ha ez még nem elég
Szobor leszek a kertedben, vagy tűző napsugár
De a jókedvemet el nem hagyom, annyit nem érsz már
Ó, s ha kérded, olyan közel mért engedtelek...
Ezt még el kell mondanom
Magamban nem tarthatom
Figyelj érdekes, nem vagyok tökéletes!
Ezt még el kell mondanom
Magamban nem tarthatom
Figyelj érdekes, nem vagyok, nem vagyok tökéletes!
És attól tartok, eljön majd tényleg az a nap
Belépsz majd az ajtómon, hogy újra lássalak
Tudnod kell, csak vendég vagy, és éppen ez a jó
Mert a jókedvemet el nem hagyom, bármily megható
Ó, s ha kérded, olyan közel mért engedtelek
Ezt még el kell mondanom
Magamban nem tarthatom
Figyelj érdekes, nem vagyok tökéletes
Ezt még el kell mondanom
Magamban nem tarthatom
Figyelj érdekes, nem vagyok, nem vagyok tökéletes
Ó, s ha kérded, Ó, s ha kérded
Ó, s ha kérded, olyan közel mért engedtelek
Ezt még el kell mondanom
Magamban nem tarthatom
Figyelj érdekes, nem vagyok tökéletes
Ezt még el kell mondanom
Magamban nem tarthatom
Figyelj érdekes, nem vagyok tökéletes
Ezt még el kell mondanom
Magamban nem tarthatom
Figyelj érdekes, nem vagyok tökéletes
Ezt még el kell mondanom
Magamban nem tarthatom
Figyelj érdekes, nem vagyok, nem vagyok tökéletes.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál