Előadó: | Hupikék törpikék |
---|---|
Album: | Hupi Birthday |
Megjelenés: | 1999 |
Hossz: | 3:19 |
Szövegírók: |
Orbán Tamás Clark Kevin Antony Cosgrove Bernadette Goldmark Andrew G Mueller Mark Clifford |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | EMI-Quint |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Ááá...
Jaj!
Ááá...
Teher vagy a szívemen,
Egy óriási szerelem,
Mit nem bír el egy ilyen kis Törpe.
Mert bárhogyan is tekerek,
Fel nem érek Teveled.
Törpilla! Le vagyok törve. (Törve...)
Szoliban, szadizom
Puha kis alakom.
Bőröm mégis Hupikék.
Aerobik, szauna,
Fitness, s ha mégsem lenne ez elég:
:Refrén:
Izzaszt
A badizás. (Jaj...)
Mit tegyek még,
Hogy izmosabbnak láss?
Szétnyom
A badigép. (Jaj...)
Tudom könnyebben kap nőt,
Az aki szép.
S elalvásnál,
Salátás tál.
Csak Miattad akarom,
Hogy szebb legyen az alakom.
Bár tudom jól,
Te soha sem kérted. (Kérted...)
Én áldoznék rá napokat,
Szerzek divatlapokat.
S pápaszemem eldobom Érted! (Érted...)
Vitamint, valamint
Hat féle proteint
Mázsa számra eszek én. (Mázsa számra eszek én...)
Közönyöd, kiakaszt.
Törpilla miért nem leszel az enyém?
Óóóóó!
:Refrén:
Izzaszt
A badizás. (Jaj...)
Mit tegyek még,
Hogy izmosabbnak láss?
Szétnyom
A badigép. (Jaj...)
Tudom könnyebben kap nőt,
Az aki szép.
S elalvásnál,
Salátás tál.
Mondd! Miért vársz? (Mondd miért vársz...)
Szívem már izomláztól ég!
Hát meddig gyúrjak még?!
:Refrén:
Izzaszt
A badizás. (Jaj...)
Mit tegyek még,
Hogy izmosabbnak láss?
Szétnyom
A badigép. (Jaj...)
Tudom könnyebben kap nőt,
Az aki szép... (3x)
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál