dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mulatós dalok: Édesanyám

Mulatós dalok - Édesanyám

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Mulatós dalok
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 62, összesen 6241 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Édesanyám

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Fishing On Orfű képzűművészeti pályázat

A zenei programok mellett 2024-ben számos képzőművészeti projekt valósul meg a Fishing on Orfűn, ezek közül elsőként egy nyílt pályázatot hirdetnek képzőművészek számára, a tét a fesztiválon való megjelenés.

 

Az idei Fishing on Orfű fő nemzenei témája a képzőművészet, ezért is lett Gyönyörök kertje és Csillagos éj a két nagyszínpadunk, valamint Orfűi Picsahal a nagysátrunk neve. A témához kapcsolódóan még számos izgalmas projekttel jelentkezünk, amit ezennel egy nyilvános pályázat meghirdetésével kezdünk. Festesz, rajzolsz, fotózol, esetleg vegyes technikával dolgozol? Szeretnéd, hogy művedet egy minőségi reprodukció formájában kiállítsuk a fesztivál terültén? Jelentkezz, hogy közösen tölthessük meg értékes művészeti alkotásokkal a Fishing on Orfű új kiállítási tereit!

 

KÉPZŐMŰVÉSZEK, JELENTKEZZETEK!


A pályázatunkkal szeretnénk izgalmas és értékes alkotásokat közvetíteni a Fishing közönségének, ezzel létrehozva a nyár leglátogatottabb kiállítóterét! Legyen műved festmény, grafika, rajz, fotó, vagy egyéb, esetleg vegyes technikával készült vizuális alkotás, sikeres elbírálás esetén a mű reprodukcióját, új helyszínünkön, a Galéria egy szerpentinen elnevezésű összművészeti téren tesszük közzé nagy méretű táblákon és természetesen a mű címén és technikáján túl feltüntetjük a művészek nevét és elérhetőségét is. Szeretnénk, hogy ezen a placcon olyan alkotók művei is megjelenjenek, akik még nem ismertek széles körben, mégis érdemes rájuk odafigyelni.

 

SZABÁLYOK:


Pályázhatsz festménnyel, rajzzal, fotóval, vegyes technikával készült művel vagy bármilyen olyan alkotással, ami 2 dimenzióban jó minőségben reprodukálható. Személyenként csak egy pályázat adható be.

Témaválasztás: Nem adunk meg témát. Az idei év fókusza, hogy számos izgalmas, értékes alkotást mutassunk be a közönségünknek, bármiféle megkötés nélkül. Legjobb műveddel pályázz hát, amelyre legbüszkébb vagy és amely leginkább bemutat téged!

Csak akkor pályázz, ha művedről tudsz nagy méretű és nagy felbontású, jó minőségű és élethű fotót készíteni, hiszen pozitív elbírálás esetén ebből készítjük majd el a mű reprodukcióját!


ZSŰRI:


A pályázatokat neves és elismert képzőművészekből álló rangos zsűri bírálja el, amelynek tagjai:

 

Bánki Ákos (kurátor, festőművész)

drMáriás (képzőművész, író, zenész, az idei képzőművészeti évünk védnöke)

Kálocz Tamás (a Fishing on Orfű szervezője)

Kiss Tibor (zenész, festőművész)

Losonczy István (festőművész, a PTE Művészeti Kar oktatója)

Szalay Miklós (tervezőgrafikus, a PTE Művészeti Kar oktatója)

JELENTKEZÉS:

A pályázatoknak tartalmaznia kell:

 

A pályázandó mű digitális verzióját (max. 1 MB méretben)

Rövid bemutatkozást

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet

A pályázatokat május 22. éjfélig várjuk.


ÜTEMEZÉS:


Pályáztatás: május 14-22.

Elbírálás: május 23-31.


DÍJAZÁS:

A győztes pályaművek alkotói honoráriumban nem részesülnek. A fesztivál vállalja műveik reprodukciójának elkészítését, annak kiállítását, promócióját.





Fotók: Fishing On Orfű