dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Rajzfilm slágerek: Szuzi és Tekergő 2-Junkyard Society Rag

Rajzfilm slágerek - Szuzi és Tekergő 2-Junkyard Society Rag

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Rajzfilm slágerek
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 21, összesen 7997 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Szuzi és Tekergő 2-Junkyard Society Rag

-Nem tudom, öcsi! Házi kutya nem bírja itt a gyűrődést! -Hé, mondd meg, mi kell ide Vagány! Mondd meg mi kell ide! Egy guberáló társaság Az a jómodorra rá se ránt Nekünk az csacska macskaság Illemtudás az maflaság A húst befaljuk mind Egy tiszta bundánk sincs És jaj belőlünk fúj A szél felül s alul Ne simogasd bundánk Kutyák vagyunk, nem macskák! Itt ócskás a társaság!(a társaság) Ez egy önsegélyző söpredék Tetőtől talpig csak aljanép Gaz minden tettünk, velünk is rossz Hiába ilyen a mi vérünk Tömény gonoszsággóc A szemét placcán Száz ócska cuccán Járt egy-két hapsikám Szeméttáncot járj! Itt nem vagy befújva parfümmel Ott pössentesz, ahol éppen kell Itt minden jóságot félretégy Akivel mégis jókat teszel Te magad légy A szemét placcán Járd és hallgass rám Járt egy-két hapsikám Szeméttáncot járj! Semmi kórra nincs itt oltás Az élet éles, mint egy sikoltás Szép ez a placc ,Szebb mint egy fogház Káoszt és zavart Kevert csak kavart S ez nem más, biztos csak macskás ház Nappalunk vészes, az éjünk láz A békés élet nem élet itt Ma egy horda vagyunk és büszkék, ha bolha csíp Van szemét bőven Mint csillag égen Elég ez, kérem Szemétplaccon járj Bűzben, de nyalkán (-Te is, fiú!) Szeméttáncot járj (more)

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Koncertek és színházi előadások is várják a közönséget a Benczúr Kerti Estéken

Klasszikus és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, valamint zenés színházi programok is várják a közönséget augusztus 28-ig a Benczúr Kerti Estéken Budapesten.   





Június 18-án az Orlai Produkció Penelope Skinner brit írónő A legenda háza című darabjának premierével készül főszerepben Hernádi Judittal. Augusztusban az Orlai Produkció Mikor hazudtam? című előadásával tér vissza a Benczúr Kertbe Péterfy Borival és Rohonyi Barnabással.


A nyári programban a prózai színházi vonalat erősíti az Összpróba Alapítvány és a Kultkikötő előadása, a Maggi és Lillemor, amelyben a két főszerepet ezúttal férfiak: Bezerédi Zoltán és Mertz Tibor alakítják. Augusztus elején lesz látható a Szentendrei Teátrum produkciója, Karinthy Ferenc Dunakanyar című darabja Szinetár Miklós rendezésében, Szinetár Dórával és Makranczi Zalánnal.


A musicalek kedvelőit két sorozat is várja a nyáron


A Musical Klub kiköltözik a Benczúr Ház falai közül: először Toldy Máriának szerveznek születésnapi gálát, júliusban a sportot és a sportoló énekeseket állítják a középpontba, majd Kardffy Aishával és Kerényi Miklós Mátéval búcsúztatják a nyarat. A Musical Csillagok koncertjein Kocsis Dénes, Serbán Attila, Bordás Barbara, Füredi Nikolett és Szomor György lép fel.


A programsorozatból az operett műfaja sem marad ki


Augusztus 15-én Kálmán Imre Marica grófnő című művének 100. születésnapjára írt A Mester és Marica című szcenírozott élőadásra várják a közönséget. A produkcióban az operett összes dala elhangzik, a keretjátékban pedig maga Kálmán Imre emlékezik vissza a darab születésére, saját életére, munkásságára. Közreműködik Lukács Anita, Vadász Zsolt, Szendy Szilvi, Peller Károly, Zábrádi Annamária és Dézsy Szabó Gábor.


Klasszikus és komolyzenei koncertek is várják az érdeklődőket


Június 10-én a Pénzügyőr Zenekar játszik világslágereket, július 4-én Fischl Mónika és Sándor Péter könnyed nyáresti koncertre készül latinos és olaszos dalokkal, nyári koncertet ad a Danubia Zenekar és a Szent Efrém Férfikar, valamint Iván Ildikó operaénekes mesterkurzusa résztvevőivel.




Augusztus 8-án ünnepli a Benczúr Kert a nemzetközi cigány dal napját.


Június 22-én, a Múzeumok éjszakáján is különleges programokkal készülnek: délután Bordás Barbara és Kékkovács Mara várja a gyerekeket Mesén innen, mesén túl című interaktív művészeti foglalkozással, este 8 órától a Budapest Ragtime Band muzsikál, a Postamúzeum látogatói pedig rendhagyó tárlatvezetésen vehetnek részt.


Fotók: Benczúr Kert Esték