dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Rituális Rémtettek: Rendellenes hajlamok

Rituális Rémtettek - Rendellenes hajlamok

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Rituális Rémtettek
Album: Keressük!
Szövegírók: Zollye
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 6, összesen 2768 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Rendellenes hajlamok

Veszettül pihenő emberek,
Szabadon kóborgó AIDS -szesek.
Rendellenes hajlamok, rendellenes hajlamok.

Eszüket kiokádó részegek,
Mutogatnak egymásról képeket.
Rendellenes hajlamok, rendellenes hajlamok.

Soha el nem hitt városok,
Rendellenes hajlamú párosok.
Rendellenes hajlamok, rendellenes hajlamok.

Vacsoráért hempergő ágyasok,
Államformák ellen lázadók.
Rendellenes hajlamok, rendellenes hajlamok.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Jan Blomqvist és WORAKLS Tihanyban - A Balaton Piknik a Tihanyi-félszigetre érkezik

A Balaton Piknik, a MOL Nagyon Balaton kockás-pokrócos utazó fesztiválja június 14. és 16. között Tihanyba érkezik. Napközben a város ismert és rejtett kincseit, éttermeit, kávézóit lehet felfedezni, piacok és vezetett túrák is várják az érdeklődőket. A Tihanyi Piac Placcon a kora délutáni órákban a Virtuózok klasszikus zenei koncertje biztosítja a jó hangulatot, esténként pedig az elektronikus zenéjé a főszerep: 


a berlini Jan Blomqvist és a franciák egyik legkeresettebb elektronikus zenei előadója, WORAKLS mellett a hazai előadók közül többek között DEVA, Metha, ajsa luna, Sobek & MULYA, Justrice és Chriss Ronson is színpadra lép.

 

A Balaton Piknik a nemzetközi elektronikus zenei színtér két kultikus előadóját is elhozza Tihanyba. Fantasztikus hangja mellett Jan Blomqvist minimal-tematikájú szettjeinek legnagyobb erőssége a sokszínűség: zenéi egyszerre melankolikusak és euforikusak, hűvösen távolságtartók, ugyanakkor szívet melengetően poposak. A klasszikus zenét az elektronikus ritmusokkal ötvöző francia dj, WORAKLS két legismertebb dala a Salzburg és a Porto. Szettjeiben a lágyabb techno jól megfér a filmzeneszerű dallamokkal és az eklektikus ütemekkel.  


A hazai előadók közül pénteken Souveq, Infragandhi, ajsa luna, Sobek & MULYA, Justrice és Secret Factory, szombaton Galactic Jackson, Lenny Lenoks, Vojnits Alíz X Monkeyneck, DEVA, Chriss Ronson, Metha, Robert Makai & Dubecticut táncoltatja meg a Tihanyi Placc közönségét.

 



Napközben vezetett túrák keretében lehet felfedezni a környéket, és mivel már virágzik a levendula, ezen a hétvégén elindul a Balaton-felvidéki Nemzeti Park “Szedd magad” akciója is. A fő helyszínen, a Tihanyi Piac Placcon szombaton piac, vasárnap művész piac várja a piknikezőket, akik Balaton környéki termelők kiváló minőségű élelmiszereiből, kézműves termékek, régiségek, művészeti alkotások közül is válogathatnak, miközben a Virtuózok tehetségeit és délutáni dj szetteket is meghallgathatnak. Repertoárjuk a klasszikus kompozíciókon keresztül, a tangó szenvedélyes ritmusain át a barokktól a kortárs éráig terjed. Azok, akik nem szeretnének lemaradni a foci EB mérkőzéseiről óriás kivetítőn követhetik a meccseket, többek között a szombat délután Magyarország-Svájc találkozót. A Staropramen Gasztro Udvarban pedig a Balaton legjobb éttermei közül az EPL Bisztró, a Kistücsök, a Rolling Chef, a Bistro Sparhelt és a John’s Pub Creative Kitchen menüit lehet végigkóstolni. A Balaton Piknik idején a Tihany és Szántód között közlekedő kompok meghosszabbított menetrenddel járnak, így a déli partról is könnyen elérhető az esemény.

 

További információ: https://balatonpiknik.hu

 

 

 Fotók: Balaton Piknik