kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
N. O. coM.M.ent: Nincs út hozzád

Nincs út hozzád

Nem jön hír rólad sehonnan
Oly furcsa álmaidnak éltél
Eltűntél csendben, titokban
Meglehet, régen célba értél

Nem fáj, csak még oly szokatlan
Nem kell most már, hogy tagadjam

Nem jön hír rólad sehonnan
Nincs már, csak néhány régi fénykép
Eltűntél, mint egy vadonban
Hol nincsen út, és nincsen térkép

Nincs út hozzád a vadonban
Nincs út hozzád már sehonnan
Nincs út hozzád, ez szokatlan
Nincs út hozzád, már feladtam

Kiütött a véletlen
Bőrömön éreztem
Itt kevés már a józan ész
Játszott a véletlen
A vesztes én lettem
És talpra állni oly nehéz

Egy szó még vár, hogy kimondjam
Egy szó, s még száz itt titokban

Régen nincs hír már sehonnan
Csupán száz furcsa kérdés
Rólad már szinte lemondtam
De most is hív még egy érzés

Nincs út hozzád a vadonban
Nincs út hozzád már sehonnan
Nincs út hozzád, ez szokatlan
Nincs út hozzád, már feladtam

Talán elvétettem
Talán eltévedtem
Késő, a válasz oly nehéz
Folyton reménykedtem
Ez tartott életben
Kevés itt már a józan ész

Egy szó még vár, hogy kimondjam
Egy szó, s még száz itt titokban
Én már mindent megfogadtam
Nincs út hozzád, és feladtam

Egy szó - még vár, hogy kimondjam
Még vár - még száz itt titokban
Hogy kimondjam
Egy szó - még száz itt titokban
S még száz - még vár, hogy kimondjam
Itt titokban
Hidd el nem fáj, csak szokatlan
Nincs út hozzád, én feladtam

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.