kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
N. O. coM.M.ent: Drágám

Drágám

Drágám, ugye nagyon szép ez a misztikus álomlét
Minden ahogy lebeg csak, ahogy ennyire nem konkrét
Drágám, ugye ne kérjem, hogy egyszer a földön járj
Igen értem, sőt megértem, hogy te megbolondulnál

Drágám, gyere meséld el, hogy merre lebegsz most épp
Mondd el mi a többlet, amitől a te álmod szép
Kérlek, gyere avass be, ha most az egyszer csak
Ugye látod, közel állok, hogy megbolonduljak

Szánom, bánom, szánom, hogy nem láttam én
Te más vagy, mint oly sok más
Látom, látom, látom a számomra már
az élet látomás

Szánom, bánom, szánom, hogy nem láttam én;
egy jóssal hoz össze a sors
Szánom, bánom, szánom, de olykor kétkedek,
ha hozzám transzban szólsz

Drágám, ugye nem alszol, mikor tágra nyílt szemmel
kérded, hogy most hová tűnök a spórolt pénzemmel
Drágám, ez az élet egy szörnyű rémálom
És én pénzért esek transzba, bár szörnyen sajnálom


Drágám ez a csalódás nekem szörnyen rosszul jött
Látom, hogy te éber vagy a te ködfátylad mögött
Drágám, talán kibírom, de nem lesz olcsó kör
Én drágán esek transzba, mikor csalódás gyötör

Szánom, bánom, szánom, hogy nem láttam én;
Egy jóssal hoz össze a sors
Szánom, bánom, szánom, de olykor kétkedek,
ha hozzám transzban szólsz

Szánom, bánom, szánom, hogy nem láttam én
hogy mindenben nem vagy más
Látom, látom, látom a gyakorlat terén
te éber vagy, nem vitás

Drágám, gyere meséld el, hogy merre lebegsz most épp...

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.