dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Csákányi László: Feketehajú kis gimnazista voltál

Feketehajú kis gimnazista voltál

Te megmutattad, hogy kell élni szépen ezt az életet,\r\na múló éveket vígan kacagtuk át.\r\nS én úgy érzem, hogy nem csalódtál, \r\nboldog voltál énvelem,\r\ntovább is így legyen, kedves, öreg diák!\r\n\r\nFekete hajú kis gimnazista voltál,\r\nott mentél át a házunk előtt az úton.\r\nDe sokszor néztelek, hallgattam léptedet,\r\namíg az első bálon én megismertelek.\r\nMost mellettem ülsz, sok év telt el azóta,\r\njöttél velem sok gondon és viharon át.\r\nHajadból néha már egy pár ezüst szál villan elő,\r\ns kell már egy kis pihenő ebéd után.\r\nDrágám, ne félj, ez nem jelent semmit, szívem,\r\nameddig élsz, a régi kisdiák maradsz nekem.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!