kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Csákányi László: Feketehajú kis gimnazista voltál

Feketehajú kis gimnazista voltál

Te megmutattad, hogy kell élni szépen ezt az életet,\r\na múló éveket vígan kacagtuk át.\r\nS én úgy érzem, hogy nem csalódtál, \r\nboldog voltál énvelem,\r\ntovább is így legyen, kedves, öreg diák!\r\n\r\nFekete hajú kis gimnazista voltál,\r\nott mentél át a házunk előtt az úton.\r\nDe sokszor néztelek, hallgattam léptedet,\r\namíg az első bálon én megismertelek.\r\nMost mellettem ülsz, sok év telt el azóta,\r\njöttél velem sok gondon és viharon át.\r\nHajadból néha már egy pár ezüst szál villan elő,\r\ns kell már egy kis pihenő ebéd után.\r\nDrágám, ne félj, ez nem jelent semmit, szívem,\r\nameddig élsz, a régi kisdiák maradsz nekem.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.