kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Degz: Remény

Remény

Verze 1\r\n\r\nmért van? - hogy nem találjuk meg a közös témát?\r\n... hogy komolyan veszel minden tréfát?\r\n... hogy elfelejted amit érted tettem?\r\n... hogy amim van el vesztem?\r\n\r\nilyen az én formám, szomorú már minden\r\n...az arcom reggel gyűrött mint az ingem\r\nez van, rád gondolok minden áldott éjjel\r\nmért vagy ilyen néma? - bár tudnám mit érzel..\r\n\r\na napok lassan telnek a fájdalom megfújt\r\nnincsen semmi pozitív ami jó volt elmúlt\r\nképed előtt állok, telefonnal kézbe\r\ngondolkodok.. felhívlak, gyere már fel nézz be\r\n\r\nhívlak, de leteszem, leülök egy székre\r\nüvöltöm a tükörbe: forduljon már szépre!!!\r\nnem bírom ezt tovább, a remény súgja: \"menj még\"\r\n\"érezd hogy a tűz a szívedbe még bent ég\"\r\n\r\ntovább megyek megint, nem számít, hogy hányszor\r\ngondoltam, hogy vége, megyek még mer mér ne!\r\nhosszú még az út amit megjárok én érted\r\neddig tűrtem ezt is, mára meg már szétvet\r\n\r\naz ideg ami bennem van elfojtom míg tudom ezt\r\ngyere velem sétálni, a füledbe majd súgom ezt:\r\n\r\n\r\nRefrén:\r\n\r\nszeretlek és tudod lány, a szívem most is lüktet\r\na remény súgja menjek, Héé menjek tovább küzdjek!\r\nte vagy minden szép és jó mi létezik a földön\r\nnélküled a világ, olyan mint egy börtön..\r\n\r\nVerze2\r\n\r\nSzeretném ha megölelnél, elmondanád mi bánt\r\nsajnos már nem lehet, mert én vétettem egy hibát\r\nnem figyeltem eléggé, és nem törődtem veled\r\nölni tudnék érte, de már nem foghatom kezed\r\n\r\nolyan lány vagy akinek az életemet adnám\r\négben voltam veled, most egy szakadéknak alján\r\nnem kérded, hogy mi van velem, ezért tőled én sem\r\na nevednek a betűit a bőrömre rá vésem..\r\n\r\nha felnézek az égre mindig keresem az arcod\r\ngyere vissza hozzám, bárcsak lenne még egy sanszom\r\n...ha felhívlak attól félek kinyomod\r\nnem szeretném hallani, hogy mással van már viszonyod\r\n\r\nnem szeretném tudni, mégis kíváncsivá teszel\r\nez a rohadt fájdalom már életkedvet vesz el\r\nhol vagy?...elhiheted hiányzol már nagyon!\r\nszeretlek és rájöttem hogy én voltam a barom\r\n\r\nnem érdekel senki, nekem csak te kellesz\r\naz a baj, hogy több esélyem tudom nekem nem lesz...\r\n\r\nRefrén:\r\n\r\nszeretlek és tudod lány, a szívem most is lüktet\r\na remény súgja menjek, Héé menjek tovább küzdjek!\r\nte vagy minden szép és jó mi létezik a földön\r\nnélküled a világ, olyan mint egy börtön..

Hírek
Hírek

Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:

2. rész

3. rész