dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Degz: Remény

Degz - Remény

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Degz
Album: Keressük!
Szövegírók: Degz
Zeneszerzők: Degz
Kiadó: Keressük!
Stílus: rap/hip-hop\r\n
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 1761 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Remény

Verze 1\r\n\r\nmért van? - hogy nem találjuk meg a közös témát?\r\n... hogy komolyan veszel minden tréfát?\r\n... hogy elfelejted amit érted tettem?\r\n... hogy amim van el vesztem?\r\n\r\nilyen az én formám, szomorú már minden\r\n...az arcom reggel gyűrött mint az ingem\r\nez van, rád gondolok minden áldott éjjel\r\nmért vagy ilyen néma? - bár tudnám mit érzel..\r\n\r\na napok lassan telnek a fájdalom megfújt\r\nnincsen semmi pozitív ami jó volt elmúlt\r\nképed előtt állok, telefonnal kézbe\r\ngondolkodok.. felhívlak, gyere már fel nézz be\r\n\r\nhívlak, de leteszem, leülök egy székre\r\nüvöltöm a tükörbe: forduljon már szépre!!!\r\nnem bírom ezt tovább, a remény súgja: \"menj még\"\r\n\"érezd hogy a tűz a szívedbe még bent ég\"\r\n\r\ntovább megyek megint, nem számít, hogy hányszor\r\ngondoltam, hogy vége, megyek még mer mér ne!\r\nhosszú még az út amit megjárok én érted\r\neddig tűrtem ezt is, mára meg már szétvet\r\n\r\naz ideg ami bennem van elfojtom míg tudom ezt\r\ngyere velem sétálni, a füledbe majd súgom ezt:\r\n\r\n\r\nRefrén:\r\n\r\nszeretlek és tudod lány, a szívem most is lüktet\r\na remény súgja menjek, Héé menjek tovább küzdjek!\r\nte vagy minden szép és jó mi létezik a földön\r\nnélküled a világ, olyan mint egy börtön..\r\n\r\nVerze2\r\n\r\nSzeretném ha megölelnél, elmondanád mi bánt\r\nsajnos már nem lehet, mert én vétettem egy hibát\r\nnem figyeltem eléggé, és nem törődtem veled\r\nölni tudnék érte, de már nem foghatom kezed\r\n\r\nolyan lány vagy akinek az életemet adnám\r\négben voltam veled, most egy szakadéknak alján\r\nnem kérded, hogy mi van velem, ezért tőled én sem\r\na nevednek a betűit a bőrömre rá vésem..\r\n\r\nha felnézek az égre mindig keresem az arcod\r\ngyere vissza hozzám, bárcsak lenne még egy sanszom\r\n...ha felhívlak attól félek kinyomod\r\nnem szeretném hallani, hogy mással van már viszonyod\r\n\r\nnem szeretném tudni, mégis kíváncsivá teszel\r\nez a rohadt fájdalom már életkedvet vesz el\r\nhol vagy?...elhiheted hiányzol már nagyon!\r\nszeretlek és rájöttem hogy én voltam a barom\r\n\r\nnem érdekel senki, nekem csak te kellesz\r\naz a baj, hogy több esélyem tudom nekem nem lesz...\r\n\r\nRefrén:\r\n\r\nszeretlek és tudod lány, a szívem most is lüktet\r\na remény súgja menjek, Héé menjek tovább küzdjek!\r\nte vagy minden szép és jó mi létezik a földön\r\nnélküled a világ, olyan mint egy börtön..

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Átadták a Fonogram-díjakat: íme a 2024-es nyertesek



Szakmai elismerésben részesült a hazai klasszikus pop-rock kategóriában a Zaporozsec zenekar. A magyar modern pop-rock mezőnyben Paulina győzedelmeskedett. Az alternatív/indie-rock jelöltek közül nyert a Carson Coma, akik 2020-ban még az év felfedezettje díját vitték el. A hazai hard rock/metal esélyesei közül a Thy Catafalque lett a legjobb, ezzel immár dupla Fonogram-díjasokká váltak. Az elektronikus zenei produkciók közül Saya Noé albuma lett a befutó, a hazai rap/hip-hop kategóriában pedig Pogány Induló szerezte meg a szakmai elismerést.



A speciális zenei kategóriákban díjazták idén Raul x Nótár Mary, a 4S Street, Paár Julcsi, a Nagy Emma Quintet és a Góbé aktuális albumait és hangfelvételeit.



A 2023-as év felfedezettje Ótvar Pestis, míg az év hangfelvétele kategóriában közönségszavazás során Rúzsa Magdolna "Elmegyek" című dalára voksoltak a legtöbben.




A Fonogram - Magyar Zenei Díj nemzetközi kategóriáiban ők lettek a legjobbak: The Rolling Stones, Miley Cyrus, Queens Of The Stone Age, Peggy Gou, Jack Harlow, Metallica.




A 2024-es életműdíjak bejelentésére május első hetében kerül sor.





Fonogram - Magyar Zenei Díj



A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) több mint három évtizede minden évben odaítéli a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak az őket megillető szakmai elismeréseket. 2024 sem volt kivétel, Fonogram - Magyar Zenei Díj néven idén már 21. alkalommal hirdettek győzteseket.



Fonogram-nap



Egész napos interaktív műsorfolyam 2024. április 27-én, szombaton a Fonogram - Magyar Zenei Díj weboldalán, valamint párhuzamosan négy közösségimédia-felületén (Facebook, TikTok, Instagram, YouTube).


A díjátadás utáni pillanatokba ezúttal a megszokott videóüdvözletek mellett betekinthetünk egy-egy rövid interjú formájában is. Ezeknek elsődleges felületet a TikTok biztosított, az interjúkat a nyertes művészekkel a platformon jól ismert Kovács Kristóf készítette.



Szakmai szavazás, mindig megújuló zsűri



Idén is egy zenei szakemberekből, újságírókból és zenészekből álló, összesen 25 tagú szakmai zsűri döntött arról, hogy a beérkezett, ismét rekord mennyiségű, mintegy 1700 egyedi nevezés közül kik legyenek a 18 kategória jelöltjei, majd pedig nyertesei.



A korábbi zsűritagok mellé - mint például Abaházi Csaba (Retro Rádió), Bazsa Péter (Rádió 1, 103.9 Rock FM, Base FM), Bíró Zsolt Dred (Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesülete, NKA, Zenebutik), Both Miklós (Hagyományok Háza), Juhász Edina (Lángoló), Orbán-Mikus Tamara (Sláger FM), Rónai András (Recorder), Sajó Dávid (Telex After), Szűts László (MAHASZ) vagy épp Weyer Balázs (Music Hungary Szövetség) - idén is csatlakoztak új szakemberek. Így Boros Gáborral (DJ, újságíró), Farkasházi Rékával (Fonogram-díjas énekesnő), Fehér Gáborral (Bohemian Betyars, Mordái), Regán Lilivel (DJ, műsorvezető) és Zselinszky Zsaklinnal (Paloznaki Jazzpiknik) színesedett a csapat. A teljes tagság megnézhető ide kattintva: https://fonogram.hu/zsuri.




Tavalyi Fonogram-nyertesek konferálták fel az idei jelölteket




A 2024-es jelölt kampány különlegessége volt, hogy tavalyi nyertesek harangozták be a Fonogram-díj idei esélyeseit. Így többek között Majka, Molnár Tamás, Caramel, a Margaret Island, a ValMar, a Platon Karataev és a 4S Street tagjai, illetve László Attila vagy Peter Šrámek mutatta be a különböző kategóriák mezőnyeit.


Hallgasd meg a nyertesek egy-egy dalát egy lejátszási listában!



Spotify-playlist:

https://open.spotify.com/playlist/2S1SbkMr1b3bMH73D0vnat



YouTube-videóplaylist:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLTPL3XfLefNj-XdtEBpedUGcm_jdj5AL1



Fotó: Fonogram