dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Degz: Remény

Degz - Remény

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Degz
Album: Keressük!
Szövegírók: Degz
Zeneszerzők: Degz
Kiadó: Keressük!
Stílus: rap/hip-hop\r\n
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 1833 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Remény

Verze 1\r\n\r\nmért van? - hogy nem találjuk meg a közös témát?\r\n... hogy komolyan veszel minden tréfát?\r\n... hogy elfelejted amit érted tettem?\r\n... hogy amim van el vesztem?\r\n\r\nilyen az én formám, szomorú már minden\r\n...az arcom reggel gyűrött mint az ingem\r\nez van, rád gondolok minden áldott éjjel\r\nmért vagy ilyen néma? - bár tudnám mit érzel..\r\n\r\na napok lassan telnek a fájdalom megfújt\r\nnincsen semmi pozitív ami jó volt elmúlt\r\nképed előtt állok, telefonnal kézbe\r\ngondolkodok.. felhívlak, gyere már fel nézz be\r\n\r\nhívlak, de leteszem, leülök egy székre\r\nüvöltöm a tükörbe: forduljon már szépre!!!\r\nnem bírom ezt tovább, a remény súgja: \"menj még\"\r\n\"érezd hogy a tűz a szívedbe még bent ég\"\r\n\r\ntovább megyek megint, nem számít, hogy hányszor\r\ngondoltam, hogy vége, megyek még mer mér ne!\r\nhosszú még az út amit megjárok én érted\r\neddig tűrtem ezt is, mára meg már szétvet\r\n\r\naz ideg ami bennem van elfojtom míg tudom ezt\r\ngyere velem sétálni, a füledbe majd súgom ezt:\r\n\r\n\r\nRefrén:\r\n\r\nszeretlek és tudod lány, a szívem most is lüktet\r\na remény súgja menjek, Héé menjek tovább küzdjek!\r\nte vagy minden szép és jó mi létezik a földön\r\nnélküled a világ, olyan mint egy börtön..\r\n\r\nVerze2\r\n\r\nSzeretném ha megölelnél, elmondanád mi bánt\r\nsajnos már nem lehet, mert én vétettem egy hibát\r\nnem figyeltem eléggé, és nem törődtem veled\r\nölni tudnék érte, de már nem foghatom kezed\r\n\r\nolyan lány vagy akinek az életemet adnám\r\négben voltam veled, most egy szakadéknak alján\r\nnem kérded, hogy mi van velem, ezért tőled én sem\r\na nevednek a betűit a bőrömre rá vésem..\r\n\r\nha felnézek az égre mindig keresem az arcod\r\ngyere vissza hozzám, bárcsak lenne még egy sanszom\r\n...ha felhívlak attól félek kinyomod\r\nnem szeretném hallani, hogy mással van már viszonyod\r\n\r\nnem szeretném tudni, mégis kíváncsivá teszel\r\nez a rohadt fájdalom már életkedvet vesz el\r\nhol vagy?...elhiheted hiányzol már nagyon!\r\nszeretlek és rájöttem hogy én voltam a barom\r\n\r\nnem érdekel senki, nekem csak te kellesz\r\naz a baj, hogy több esélyem tudom nekem nem lesz...\r\n\r\nRefrén:\r\n\r\nszeretlek és tudod lány, a szívem most is lüktet\r\na remény súgja menjek, Héé menjek tovább küzdjek!\r\nte vagy minden szép és jó mi létezik a földön\r\nnélküled a világ, olyan mint egy börtön..

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Elindult a Hangfoglaló Program Backstage Kubturnéja

A Hangfoglaló Program Backstage Kubturnéja a hazai zenei szcéna legfrissebb tehetségeit viszi el az ország különböző pontjaira.

 

Május 17-én Debrecenben csendülnek fel a legkülönfélébb műfajú dalok. Egy szakmai program után a technót jazz-zel, a rockot jazz-zel, a funkot jazz-zel, de még a jazzt is jazz-zel keverő Gorg & Benzol nevű trió nyitja a zenei programot. 


A formációt Kovács Levente (ütőhangszer), Kocska Ádám (basszusgitár) és Nedvig Balambér (gitár, ének) alkotja. Első lemezük, a Trip to Hatland szeptemberben debütált. Majd Fehér Lili, azaz Lenkke_ következik, aki öt éve zenél aktívan, és ebből hármat a Kőbányai Zenei Stúdió falai között töltött. Repertoárja az elektronikus undergroundtól a merengős alter popig terjed, a változatos hangulatú számokat pedig még változatosabb eszközök – ének, rap, furulya, dorombolás – teszik igazán különlegessé. 


Fél kilenctől az öttagú Wires zenél; a banda sajátos metálos hangzása után éles váltással jön a 2011 óta működő Fran Palermo, amely egy kis indie rockot hoz a Nagyerdei Víztoronyba. 


Az estét a veszprémi székhelyű Tengeri Püspök zárja. Az eleinte énekes nélkül működő együttes számtalan műfajból inspirálódik, a legfeltűnőbb hatások a grunge, a stoner és a progresszív rock felől érték őket.

FB esemény:  https://www.facebook.com/events/1221654445884063



 

A Backstage Klubturné következő állomása Veszprém: május 21-én este a Papírkutyába érkezőket Palágyi Ildikó éteri hangja várja, akit gitáron Gyémánt Bálint, basszusgitáron Bartók Vince, dobon pedig Mihalik Ábel kísér. A koncert különleges atmoszféráját megalapozzák Palágyi a jazz, az élő elektronika és az art-pop metszéspontjában elhelyezhető, improvizatív előadásmóddal kísért szerzeményei.

FB esemény:  https://www.facebook.com/events/790955432991293

 

A Hangfoglaló Backstage Klubturné záróállomásán, a pécsi Káptalan Kertben - kettő helyi banda mellett - a Selah Vie, Lenkke_ és a Labek & Chrobak foglalja el a színpadot. A koncertek mellett lesz lemezbörze, valamint színpad- és backstage látogatás is.

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1409640156335091



 

A közönség a koncertek előtt szakmai programokon is részt vehet, Debrecenben például a zenész és manager kapcsolatát boncolgatja Bëlga frontembere, alapítója, Mégötlövés, és szervezője, Szolnoki-Kovács Péter. Moderátor, Süli András, a Campus Fesztivál főszervezője. Az érdeklődők, induló előadók a koncerteket megelőzően NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program pályázati lehetőségeiről, az előadók karrierjük beindítását segítő programokról tájékozódhatnak, valamint megismerhetik a Hangfoglaló Programiroda tevékenységeit és működését.

 

Az eseményekre a belépés díjtalan.



Fotók: Hangfoglaló