dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kafkaz: Dualizmus (feat. Tőkés László)

Dualizmus (feat. Tőkés László)

"....és itt engedjék meg, hogy egy gyönyörű, népi énekünket idézzem ... ööö... amely azt énekli meg.. és ez a mi népünk lelke legmélyéből fakad.. hogy <...szállást keres a Szent Család, de senki sincs, ki helyet át, nincsen, aki befogadja, őt, ki Égnek, s Földnek ura> .. s aztán ugrok néhány szakaszt és azzal fejeződik be, hogy <...legalább, Ti jó emberek, fogadjátok a kisdedet, házatokra szent áldás száll, ha betéved az Égi Király..> tehát az az örök ember testvériség, ráadásul a Pál apostol azt mondja, hogy a ti hitetek cselédeivel cselekedjetek jót..."

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!