Előadó: | Splash |
---|---|
Album: | Újra |
Megjelenés: | 2005 |
Hossz: | 3:27 |
Szövegírók: |
Ősz Balázs Krakk Bálint |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Magneoton |
Stílus: | club dance |
Címkék: | Keressük! |
Állj!
Fiúk és lányok a sorban.
Mindegyikük lesben áll.
Figyelik, milyen a pálya
hogy ki az, aki nekik já-hár.
Ó, vajon hol lehet?
Ki az, aki velük, há-há.
Ó, vajon hol lehet?
Ki az, aki nekik já-hár.
Várj!
Kezdődik minden majd újra.
Egy életen át tart a bál.
Szüntelen keresik újra
Hogy ki az, aki nekik já-hár.
Ó, vajon hol lehet?
Ki az, aki velük, há-há.
Ó, vajon hol lehet?
Ki az, aki nekik já-hár.
Ó, vajon hol lehet?
Állj!
Fiúk és lányok a sorban.
Lassan mindegyikük kiég már.
Hiába nem győz a fortély.
Nem lelik, ki nekik já-hár.
Ó, vajon hol lehet?
Ki az, aki velük, há-há.
Ó, vajon hol lehet?
Ki az, aki nekik já-hár.
Ó, vajon hol lehet?
Ki az, aki nekik já-hár.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál