dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Age of Nemesis: Zuhanás az Örökkévalóságba

Zuhanás az Örökkévalóságba

… Emlékszem, egy toronyház tetejére jártunk fel, innen kétutcányira. Ott tervezgettük az életünket…Soha nem felejtem el azokat a pillanatokat… És vége… Soha többé nem jönnek vissza már azok a percek… Az orületig fokozódott bennem a fájdalom … Egyfolytában az angyalhoz beszélek, kérdezem, vádolom, kérek, könyörgök…de nincs válasz. Fel kell mennem a toronyba, talán ott egy kicsit meg tudnék nyugodni, és megtalálnám az ingoványból kivezeto utat. Talán csak egy rossz álom volt ez az egész, de ha nem, akkor is tudom már, hogy nem csak a jó létezik. Ez az egész élet csak egy próbatétel, mert itt a földön köztünk és bennünk él a rossz is, bennünk ölt testet az emberarcú gonosz… Ezt át kell élnünk, mindenkinek más és más a végzete, de ha a Fények Földje létezik, igazából csak meg kellene tanulnunk úgy élni, hogy méltóak legyünk az örök életre…Azt hiszem, én nem vagyok méltó rá…

Kérlek, mondd, hogy még csak álmodom!
Ígérd meg, hogy újból láthatom Őt,
Mint rég- Ugyanúgy él…
Most már minden percem fájni fog?
Ó lomszürke Napként éget a vétkem-
Méreg a vérben, átkom a Létben
Kín a Reményben.

Engedj elmennem!
Itt kell megtennem
Bűnnel bűnhődhetnék..
Hidd el, próbáltam, de
Én itt nem bírom már
Töröld el az átkom!…

Félek még, de így jobb talán
A szívem csak remél, mégis: élni fáj,
Mert nem vár semmi rám, nem vár senki már
A Fények Földje hív, hajt a vágy…

Fel kellett jönnöm, a felhők fölé
Itt álmodoztunk, emléked él
Nem kell az álom, semmit sem ér
A toronyházról, lesodor a szél

***

A Sors karjában így jobb talán
A szíve csak remélt, mégis: élni fájt,
Mert nem várt semmi rá, nem várt senki rá
A Fények Földje hívta, és o szállt…
Teste földet ért, nem él tovább
Vére már csak sár,
Egy levél volt a fán.
Mert ez nem toronyház,
Az Életfa, mit látsz
A valóság érzéki csalódás…

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Varázslatos Beatles-szeánsz az A38-on!

Psychedelic Beatles Songs tematikában ad koncertet hazánk elsőszámú Beatles tribute zenekara. Február 21-én a The Blackbirds jóvoltából életre kel a Beatles fantáziadús világa az A38 Hajón.

Beatles, ahogy ritkán hallod! A The Blackbirds a legnagyobb slágerek mellett időnként a kevésbé ismert, koncerteken ritkábban hallott dalokat is előveszi, hiszen a Beatlesnek volt egy ilyen világa is. Egy pszichedelikus univerzum, ahol kaleidoszkóp szemű lányról, újságpapír taxiról, üveghagymáról és rozmárról énekeltek... A dalszerzői rutin, a kulturális változások és a tudatmódosító szerek hatására 1966-tól olyan dalok születtek a The Beatles zenei műhelyében, melyhez foghatót addig el sem lehetett képzelni. A The Blackbirds pszichedelikus Beatles műsorában nem csak a sokszor hallott slágerek, hanem rengeteg dögösebb és érdekesebb szám is helyet kapott (I Am The Walrus, Lucy in the Sky with Diamonds, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I've Got A Feeling, Come Together, stb.)

A The Blackbirds Live Beatles Show most ezt a varázslatos világot mutatja meg az A38 Hajó koncerttermében 2020. február 21-én pénteken este 8-tól.

Figyeld  a Facebookunkat és játssz velünk!