dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Age of Nemesis: A Fények Földjén

A Fények Földjén

... Egy pillanat az idő-alagútban a vakítóan fehér messzeség felé- talán maga volt az örökkévalóság. Ez a hely maga a csoda. Leírhatatlan, elmondhatatlan nyugalom töltötte el testem, ahogy a tejszerű, vakítóan fehér, végtelennek tűnő tájra értem. Ködvilág. Testemet lágyan tartotta a tiszta fény, mikor a ködből arcok váltak valósággá, majd árnyék-kezeikkel tapintották lelkemet. Ez az a hely, hol a lelkeink mindig is éltek és élni fognak az idők végezetéig. Én is azonnal éreztem: közülük való vagyok. Furcsa, kettős érzés kerített ekkor hatalmába: A nyugalom és a csalódottság érzése. Már egy kicsit sem félek a haláltól, ha az az egyetlen út, hogy ide juthassak... Miért kell küzdenünk egész életünkben a földön, ha úgyis ide jutunk? És ha úgyis ide jutunk, nem mindegy akkor, hogy hogyan éltünk? Sajnáltam is, és örültem is annak, hogy vissza kell térnem, de nem tudom, hogy képes leszek-e megtartani a titkot...Újabb villanás- és ismét az ágyamban találtam magam, kedvesem mellett, de nem tudtam elaludni, csak néztem, hogyan gördülnek az ablakon az esőcseppek, mintha a világ örömkönnyekkel üdvözölné visszatérésemet...

Lehet, még csak egy perce vagyok élő
Igen, még valami fáj
Az is fáj majd, ha át kell újra élnem:
Hova tart ez a világ...
Mint egy álom, oly nyugtatóan hat rám
A ködfátyol betakar
Visz a szél, mint egy porszemet az égen
Melynek része vagyok már...

És egy lélek száll a Fényben-
Melynek átadom az énem...

Füstből, ködből építi arcát a sok légtestű lélek
Bennem álmodják majd újra át a fény dalát

Vágyaim múltba vesző fonalát
Kiszakítja az életem földjéből
Ez a hely olyan más
Nem riaszt az elmúlás, ha ideérhet a lelkem majd...

Ez voltam én - a Fények Földjén
És most már bennem él a remény
A testem csak test
A vérem csak vér
De Fény a lelkem...

Angyal: "A Fények Földje vár, ha ott lent
Már nem láthatod többé a Nap fényét
A félelmek után, már nincs, ami fáj-
Meghal a bánatod
A Lélek Templomát, mikor végleg
Elhagyod, mert nem élhetsz örökké
Vigaszt majd itt találsz, de akiket elhagytál,
Azok nem tudják még..."

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Varázslatos Beatles-szeánsz az A38-on!

Psychedelic Beatles Songs tematikában ad koncertet hazánk elsőszámú Beatles tribute zenekara. Február 21-én a The Blackbirds jóvoltából életre kel a Beatles fantáziadús világa az A38 Hajón.

Beatles, ahogy ritkán hallod! A The Blackbirds a legnagyobb slágerek mellett időnként a kevésbé ismert, koncerteken ritkábban hallott dalokat is előveszi, hiszen a Beatlesnek volt egy ilyen világa is. Egy pszichedelikus univerzum, ahol kaleidoszkóp szemű lányról, újságpapír taxiról, üveghagymáról és rozmárról énekeltek... A dalszerzői rutin, a kulturális változások és a tudatmódosító szerek hatására 1966-tól olyan dalok születtek a The Beatles zenei műhelyében, melyhez foghatót addig el sem lehetett képzelni. A The Blackbirds pszichedelikus Beatles műsorában nem csak a sokszor hallott slágerek, hanem rengeteg dögösebb és érdekesebb szám is helyet kapott (I Am The Walrus, Lucy in the Sky with Diamonds, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I've Got A Feeling, Come Together, stb.)

A The Blackbirds Live Beatles Show most ezt a varázslatos világot mutatja meg az A38 Hajó koncerttermében 2020. február 21-én pénteken este 8-tól.

Figyeld  a Facebookunkat és játssz velünk!